Info

(P) Safety Broker – Cel mai mare Broker din România cu capital 100% românesc a lansat Aplicaţia MySafety- singura aplicaţie din România prin care puteţi achiziţiona poliţa RCA sau Asigurarea de Călătorie direct de pe telefonul mobil!

(P) Safety Broker – Cel mai mare Broker din România cu...

Autor: Publicitate

09.06.2021, 08:00 538

Safety Broker este de 8 ani liderul pietei de brokeraj in asigurari si liderul pietei online de asigurari din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in aceasta industrie, un portofliu de peste 1 milion de clienti, cu o cifra de afaceri de 119 milioane de euro si cu o cota de piata de peste 7%, Safety devine prima companie romaneasca care deschide larg usa catre digitalizarea pietei de asigurari din Romania.

„Politica de dezvoltare a Safety Broker este orientata catre nevoile clientilor iar vremurile noi ne-au provocat sa inovam solutii menite sa aduca asigurarile mai aproape si mai la indemna clientilor”. Intr-un interviu oferit de Viorel Vasile, CEO Safety Broker am aflat ca: „Contextul pandemic dar si tendinta de digitalizare a pietei de asigurari ne-a determinat sa oferim clientului posibilitatea de a-si achizitiona asigurarea din confortul si siguranta locuintei sale. Asa a luat nastere aplicatia mySafety – un instrument pentru suportul clientilor care doresc sa achitioneze  polita de asigurarea RCA sau Travel, folosind mijloace sigure care permit pastrarea distantei sociale.”

Asa cum Anul 2020 a fost pentru toată lumea extrem de provocator, asa a fost şi pentru piaţa de brokeraj in asigurari. Safety a pus intodeauna pe primul loc relationarea cu clientul si am putut gestiona situaţia deoarece am reactionat extrem de rapid la nevoile clientilor nostri.

La inceputul pandemiei am implementat rapid plata cu cardul cu ajutorul POS-urilor mobile, astfel incat sa evitam cat mai mult riscurile de raspandire a virusului, spune Viorel Vasile.

Rezultatele acestor demersuri au fost peste asteptari şi am reuşit să trecem cu bine peste provocarea din anul 2020.

Detinem in prezent o cota de piata de peste 50% din piata online de asigurari din Romania, iar pentru ca pandemia a pus o presiune destul de mare pe procesul de distributie am constientizat rapid nevoia unei aplicatii mobile dedicate consumatorului de asigurari. Safety are in portofoliu peste 1 milion de clienti, mare parte dintre ei au nevoie sa faca achizitii rapide, dintr-un loc accesibil si prin procese cat mai simplificate. Pentru ei, dar si pentru consumatorul tanar am creat si lansat anul acesta aplicatia MySafety.

Din aplicatie se pot achizitiona in prezent Asigurari RCA si Asigurarile de Calatorie, iar pana la finalul lunii Iunie vor fi implementate si Asigurarile de Locuinta. Procesul de achizitie este simplu, intuitiv  si 100% online. Consumatorul nu mai este nevoit sa ia legatura cu un reprezentant Safety, plata se face on-line cu cardul, iar asigurarea poate fi descarcata si salvata direct pe telefonul mobil.

In plus, aplicatia are integrat sistemul OCR (Optical character recognition), care la o simpla scanare sau fotografiere a documentelor preia automat datele din acesta, economisind astfel timpul utilizatorului.

Aplicatia va fi dezvoltata treptat, deoarece dorim sa cream o oarecare obisnuinta a utilizatorului, sa se familiarizeze cu aplicatia si cu modul de emitere inainte de a introduce noi produse, astfel incat sa fie cat mai usor de asimiliat.

In ceea ce priveste anul 2021, acesta va fi unul special pentru broker, intrucat aniverseaza 16 ani de activitate.

“Din cauza pandemiei anul trecut nu am putut celebra cei 15 ani de activitate, asa ca anul acesta vom aniversa doi ani intr-unul printr-un eveniment special, la malul marii. Safety s-a identificat intotdeauna cu Nava Amiral a pietei de brokeraj in asigurari din Romania, o nava care face fata chiar si celor mai amenintatoare valuri si care se adapteaza rapid la situatiile imprevizibile” a declarat executivul Brokerului Romanesc.

Tot pentru 2021, datorita experientei acumulate, rezultatelor excelente si ghidati de deviza #safety1st, brokerul a demarat deja modificarea formei juridice a companiei SAFETY BROKER din “Societate cu Raspundere Limitata” in “Societate Pe Actiuni”, pentru a putea atrage capital suplimentar necesar continuarii dezvoltarii.

In functie de momentul in care Pandemia de Covid-19 se va incheia, brokerul ia in calcul din 2022, intrarea pe pietele din Bulgaria si Ungaria, tari unde a obtinut de la Autoritatea de Supraveghere Financiara aprobarea de a opera in regim FOS (Freedom of Services).

Safety Broker are deja experienta in piata internationala de asigurari, intrucat opereaza pe piata din Republica Moldova inca din anul 2013, printr-o compania distincta – Safety Broker Moldova.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO