LIVE: ZF Lecţii de business: Cum s-a produs schimbarea de generaţie într-una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale din România şi cum se va dezvolta Cris-Tim pe termen lung? Aflaţi de la Radu Timiş Jr., CEO-ul Cris-Tim
Info

(P) Recomandă şi câştigă cu Gusto Pass de la Sodexo

Prin ‘Recomandă şi câştigă’, persoanele care recomandă beneficiile extrasalariale Sodexo Gusto Pass altor companii, pot câştiga recompense de până la 350 ron.

Programul se adresează tuturor celor care recomandă beneficiile Sodexo angajatorilor care nu oferă încă echipelor sale cardul de masă Gusto Pass. În cazul în care angajatorul devine clientul nostru şi alege să îşi motiveze angajaţii cu beneficiile Sodexo, persoana care face recomandarea câştigă o recompensă care poate atinge 350 de ron.

În cadrul campaniei, aceeaşi persoană poate trimite oricâte recomandări doreşte şi va fi premiată pentru fiecare dintre ele, atâta timp cât acestea se soldează cu un contract semnat şi comandă activă.  

Cardul de masă Gusto Pass este un beneficiu extrasalarial uşor de acordat şi de folosit, o soluţie de motivare a angajaţilor pe care orice companie o poate oferi, şi care prezintă avantajul facilităţilor fiscale de 100% deductibilitate şi exceptare de la plata taxelor salariale pentru sumele acordate. Plata cu acest card este facilă, se poate face contactless, prin aplicaţiile Sodexo Pay şi Apple Pay, în restaurante, cafenele, cofetării şi magazine cu produse alimentare din întreaga ţară, dar şi online. Încărcarea cardurilor se face online, prin doar câteva clickuri, fără a fi necesar ca angajaţii să se deplaseze la birou pentru a intra în posesia lor.

Mecanismul campaniei constă în completarea pe site a unui formular cu datele de contact ale companiei recomandate, în cazul în care aceasta este interesată să ofere angajaţilor săi beneficii extrasalariale de masă.

Bonusul pe care îl primeşte persoana care a facut recomandarea se acordă sub forma de tichete Cadou Pass. Valoarea tichetelor primite depinde de numărul de beneficiari care urmează să primească cardurile Gusto Pass, începând de la 70 de ron pentru companii mici şi ajungând până la 350 de ron pentru companii cu mai mult de 50 de angajaţi.  Acest bonus se acordă doar în cazul în care compania recomandată devine client Sodexo. Mai multe detalii despre program şi grila de bonusare puteţi găsi la: https://www.sodexo.ro/recomanda-si-castiga/.

Tichetele Cadou Pass pot fi folosite pentru a cumpăra produse electronice şi electrocasnice, jucării, cărţi, cosmetice, haine, încălţăminte, bijuterii, atât online cât şi în magazine, cu plata contactless. Magazinele partenere care acceptă plata cu aceste tichete pot fi consultate în aplicaţia My Sodexo.

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieţii, fondată în anul 1966, în Franţa. Misiunea companiei este aceea de a îmbunătăţi calitatea vieţii angajaţilor, a clienţilor şi partenerilor săi, contribuind totodată la dezvoltarea economică, socială şi a mediului din comunităţile în care activează. Compania este prezentă pe piaţa din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajaţi. Peste 30.000 de companii şi două milioane de angajaţi utilizează deja produsele Sodexo.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.