Info

(P) Qoobus: Prima reţea de business pentru transportul de mărfuri a atins cifra de 20.000 de companii. Platforma logistică a intrat în topul startup-urilor europene

Autor: Publicitate

14.12.2021, 09:00 398

Qoobus, prima reţea Log Tech de business pentru piaţa operatorilor din logistică – transportatori şi expeditori de marfă, a ajuns pe harta startup-urilor europene. Proiectul a primit votul de încredere de la unul dintre cei mai mari investitori din Cehia şi acum se dezvoltă în 8 ţări din Europa. Recent, platforma a atins cifra de 20 mii de companii care beneficiază de serviciile acesteia.  

Platforma Log-Tech de ultimă generaţie

Cum facem faţă provocărilor din logistică

„Astăzi circa 94% dintre companiile noi de logistică dau faliment în primii ani de activitate. 64% dintre ei pierd în aventurile lor logistice aproximativ 1.000 de euro, dar creează găuri financiare pentru partenerii lor de zeci de mii de euro. De 20 de ani această tendinţă are un efect catastrofal pentru toţi jucătorii din domeniul logisticii. Misiunea noastră este să oferim o soluţie tehnologică de Big Data care să permită întreprinderilor mici şi mijlocii să fie la fel de competitive şi eficiente ca şi marii jucători din piaţă. Cu ajutorul tehnologiilor noastre, orice afacere mică şi mijlocie va fi la fel de inteligentă şi eficientă ca şi jucătorii mari din lanţul logistic.” a declarat Mihail Cernei, CEO Qoobus.

Cum a fost observat proiectul în Europa

Reţeaua pentru logistică a devenit cea mai populară în domeniu în Polonia, Ucraina, Belarus, Lituania, Letonia, Estonia şi Kazahstan. În prezent platforma este accelerată de către unul dintre cei mai mari investitori din Cehia, ceea ce le oferă clienţilor Qoobus siguranţa unor servicii de calitate Europeană. 

„În condiţiile în care 99% dintre startup-urile din Europa de Est nu pot obţine investiţii, pentru noi fost un rezultat aşteptat să fim susţinuţi pe plan investiţional. Qoobus este un produs de calitate, în spatele căruia este o echipa internaţională plină de talente şi experienţă. În prezent ne pregătim o nouă rundă de investiţii pentru a accelera creşterea platformei.” spune Mihail Cernei CEO Qoobus

Astăzi Qoobus îţi oferă:

Dacă ai o companie de import / export / producere / distribuţie sau retail şi ai mărfuri de transportat, fă-ţi un cont qoobus, plasează anunţurile tale de marfă şi primeşte soluţii instant. Qoobus uneşte în timp real şi la direct cererea cu oferta de pe piaţă, transportatorul şi companiile care necesită transport de marfă . Odată ce ai plasat anunţul tău de marfă pe platformă, toţi transportatorii care sunt activi pe ruta selectată primesc, printr-un sistem inteligent de notificări, anunţul tău de marfă (cereale, electrocasnice, mobilă sau orice alt tip de marfă) care necesită a fi transportată.

Pe lângă posibilitatea de a primi soluţii verificate şi în cel mai scurt timp pentru anunţurile de marfă sau transport, ai acces în timp real la statistici internaţionale, dar şi la un adevărat CRM personalizat pentru fiecare companie.

Important este că orice companie înregistrată este verificată de Qoobus prin Qcheck -  unde puteţi vedea date despre rapoartele de bonitate ale companiilor, dosare în judecată, licenţe, asigurări.

Cel mai bun mod de a te pregăti pentru transformarea digitală în logistică este adaptarea la cele mai noi tehnologii. Adăugă GRATUIT anunţuri pe Qoobus şi primeşte soluţii de transport sau marfă pentru solicitarea ta. De asemenea, Qoobus îţi pune la dispoziţie, pentru un abonament lunar, trimestrial sau anual acces la instrumente profesionale care îţi accelerează procesul de lucru astfel încât compania ta să devină mai eficientă, mai rapidă şi mai profitabilă. 

Înregistrează-te  aici!  www.qoobus.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO