Info

(P) Programele de Executive MBA, investiţia pe care o fac tinerii antreprenori pentru a-şi dezvolta afacerile

(P) Programele de Executive MBA, investiţia pe care o...

Autor: Publicitate

18.02.2021, 14:48 584

Pe lângă viziune, muncă şi dorinţa de a reuşi, dezvoltarea propriei afaceri implică şi o pregătire temeinică în business pentru a depăşi provocările şi a identifica oportunităţile de creştere. Programele de tip Executive MBA vin în ajutorul tinerilor antreprenori, deoarece sunt concepute special pentru a se plia pe nevoile acestora de perfecţionare rapidă. În cadrul cursurilor studenţii capătă instrumentele necesare pentru a-şi valorifica potenţialul de lideri, cu expertiză solidă şi abilităţi practice în leadership, management, strategie, organizare şi finanţe, ajutându-i să se adapteze rapid în mediul de afaceri competitiv.

Elena Ştefănescu este o tânără arhitectă care, în 2010, a pus bazele biroului de arhitectură studio ae - architecture&evolution în Bucureşti. După mai mulţi ani în care a reuşit să crească business-ul, a decis să urmeze cursurile programului Executive MBA Bucharest, oferit de WU Executive Academy, cu obiectivul de a dobândi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru a-şi duce afacerea către următorul nivel de performanţă şi succes. Despre experienta de EMBA, aceasta povesteşte:

“Cred în educaţia continuă ca mod de a evolua. Vreau să dezvolt la cel mai înalt nivel studioul de arhitectură pe care l-am fondat împreună cu Andrei Ştefănescu, iar experienţa cursurilor de EMBA, creată de colegii, profesorii internaţionali şi buna organizare, a format un mediu profesional care în continuare mă inspiră şi mă motivează. Modul de a învăţa este unul axat pe experienţe practice, cu aplicaţii în domeniul propriu de activitate pentru fiecare aspect care contează într-un business, de la leadership, strategie, înţelegerea macroeconomică, la analiza detaliată pe datele financiare, vânzări, IT sau managementul schimbării. Simt că acest program, prin instrumentele pe care mi le-a oferit, reprezintă baza pe care pot să dezvolt o companie unică de arhitectură în România”, spune Elena Ştefănescu, architect şi co-fondator Studio ae – architecture&evolution, abosolventă a programului WU Executive MBA Bucharest, promoţia 2020.  

Antreprenorii şi managerii care vor să îşi accelereze creşterea în carieră şi să îşi atingă obiectivele de business pot beneficia de burse de studiu în valoare de peste 115.000 EUR oferite de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, în parteneriat cu Ziarul Financiar, pentru programul pe care universitatea austriacă îl organizează anual în Bucureşti.

Prezent pe piaţa românească din 2006, WU Executive MBA Bucharest este singurul program din România care deţine tripla acreditare internaţională - EQUIS, AACSB şi AMBA. Acesta este recunoscut şi apreciat pentru criterii precum calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor şi oportunităţile de networking oferite. 

Programul va începe în noiembrie 2021 şi se va desfăşura pe parcursul a 16 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională pe durata studiilor. Studenţii vor beneficia de trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA, dar şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale precum IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – SUA.

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 1 februarie – 25 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO