Info

(P) PERFORMANŢĂ. ProSport.ro - primul site de sport din România la nivel de unici în data de 27 ianuarie 2022

(P) PERFORMANŢĂ. ProSport.ro - primul site de sport din...

Autor: Publicitate

28.01.2022, 17:19 102

Site-ul de ştiri sportive www.PROSPORT.ro, aparţinând grupului de presă GÂNDUL MEDIA NETWORK, s-a situat pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de cititori unici în domeniul SPORT în data de 27 ianuarie 2022.

Conform datelor furnizate de  SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic de Internet), site-ul de sport prosport.ro s-a clasat pe locul 1 la categoria SPORT, cu 409.841 de cititori unici, urmat de digisport.ro cu 394.387 de cititori unici, sport.ro cu 367.089 cititori unici şi gsp.ro cu 361.707 cititori unici.

Încă de la începutul anului, ProSport.ro s-a aflat printre site-urile favorite ale românilor, atât în ceea ce priveşte numărul de cititori, cât şi timpul petrecut de cititori pe site, în week-end-ul 8 - 9 ianuarie 2022, ProSport.ro situându-se pe primul loc în ceea ce priveşte timpul petrecut de români pe publicaţiile din online.

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997 şi este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei.

De un real succes se bucură atât emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Victor Vrînceanu, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.30 şi difuzată pe site-ul www.prosport.ro si pe canalele oficiale de YouTube, Facebook şi Instagram ale publicaţiei, dar şi programul de ştiri ProSport News, prezentat de Carmen Mandiş, reporter special ProSport, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora  21.30.

Echipa PROSPORT este condusă de Andrei Trifan – Redactor şef, Adrian Artene – Director Editorial, şi e completată de o echipă puternică de editorialişti, formată din Marius Mitran, Vali Moraru, Decebal Rădulescu, Daniel Nazare, Marius Tucă şi Victor Ciutacu.

”Aceste rezultate oficiale, validate de SATI, sunt măsura preocupării întregului trust faţă de un conţinut jurnalistic corect, echilibrat şi solid documentat, pe care îl împărtăşim publicului din România. Dincolo de orice, echipa PROSPORT arată, ca, de altfel, şi celelalte produse din interiorul trustului, printre care GÂNDUL, CANCAN, CSID, DESCOPERĂ ori PROMOTOR, că nu ne abatem de la principiile unui jurnalism de calitate! Iar diliginţele noastre sunt apreciate de cititori”, a punctat şi directorul editorial al Trustului de presă GÂNDUL, Adrian Artene.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO