Info

(P) O selecţie de autoturisme Mercedes-Benz Certified îşi aşteaptă clienţii. Află care sunt cele 12 beneficii incluse în pachet

(P) O selecţie de autoturisme Mercedes-Benz Certified...
14.12.2021, 12:30 54

Mercedes-Benz România a anunţat recent relansarea programului Mercedes-Benz Certified într-o variantă îmbunătăţită, prin care li se oferă clienţilor oportunitatea de a cumpăra autoturisme rulate certificate alături de un pachet de 12 beneficii.

Pentru a putea vorbi despre achiziţia perfectă în ceea ce priveşte o maşină rulată, avem nevoie de impunerea unui standard de calitate, aşa cum Mercedes-Benz România îl garantează prin programul Certified, derulat doar de către partenerii autorizaţi.

Modelele disponibile au o vechime de maximum 6 ani şi un rulaj de maxim 150.000 km, acestea venind cu garanţie europeană completă de 24 de luni, finanţare specială şi beneficii suplimentare. Practic, orice maşină rulată certificată pe care o achiziţionăm este însoţită de reasigurarea încrederii, toate autovehiculele vândute aflându-se într-o perfectă stare de funcţionare.

„Alegerea programului Mercedes-Benz Certified aduce mult mai mult decât un autoturism extraordinar sau o certificare. Este un proces prin care le asigurăm clienţilor noştri încrederea de a conduce un Mercedes-Benz cu toate calităţile sale. Programul asigură clienţii că se vor bucura de toate beneficiile şi experienţele care vin împreună cu deţinerea unui autovehicul Mercedes-Benz.” spune Radu Mocanu, Director de Vânzări al Diviziei de Autoturisme a Mercedes-Benz România.

Cele 12 avantaje menite să uşureze procesul decizional şi să întărească încrederea clienţilor în vederea achiziţionării unui autoturism rulat Mercedes prin programul Certified, au fost gândite pentru a ne oferi o rezolvare a tuturor fricilor generate în acest context.

Pentru siguranţa viitorilor cumpărători, fiecare maşină certificată a trecut înainte prin procesul de verificare multipunct 360, iar rulajul prezentat este garantat, eliminând astfel, teama clientului vis-a-vis de cifrele ceasului de kilometraj.

Un alt aspect de luat în calcul ar fi întreţinerea gratuită de 6 luni/10.000 km.

De asemenea, nu se poate trece cu vederea peste faptul că există posibilitatea obţinerii unui test-drive, iar în cazul în care se doreşte achiziţionarea rapidă a autoturismului, cumpărătorul poate primi suport financiar.

De notat, sunt cele 10 zile care îi oferă clientului posibilitatea de a schimba autoturismul rulat achiziţionat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu un alt autoturism Mercedes-Benz de aceeaşi valoare sau cu unul având o valoare superioară.

Trade In şi Buy-back sunt alte servicii incluse în programul autoturismelor certificate, iar în cazul în care propria maşină se află în service, beneficiarii primesc un autoturism de schimb până la remedierea problemelor. Pentru a scăpa de alte griji, clienţii pot opta pentru semnarea unui contract de service oferit de Distribuitorii Autorizaţi.

Cumpărătorii unor astfel de modele au acces la toate serviciile şi produsele inovatoare din universul Mercedes me, chiar dacă autoturismele lor fac parte din programul Mercedes-Benz Certified, iar prin serviciul Mobilo, beneficiază de servicii de mobilitate.

Toate autovehiculele rulate şi certificate din programul Mercedes-Benz îşi aşteaptă clienţii acum, pe noua platformă dedicată care centralizează toate ofertele din piaţă. Car locator poate fi accesat chiar aici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO