Info

(P) Noua Škoda RAPID a invitat trei cupluri spontane la mare

Autor: Publicitate

22.08.2017, 08:00 1486

În weekendul 14-16 iulie, noua ŠKODA Rapid a dus la mare trei cupluri spontane din Bucureşti, dovedindu-le faptul că libertatea şi confortul pot face casă bună împreună.

Publicul care s-a ascuns de căldură în mall Park Lake vineri, 14 iulie, a avut parte de o mare surpriză: o transmisiune directă de la mare cu actorul Vadim Rusu, prin intermediul unui ecran led. Acesta a abordat, în decurs de trei ore, trei cupluri aflate în mall, în preajma ecranului. După ce s-au convins că vorbesc cu cineva care tocmai se răsfaţă pe plajă, cele trei cupluri au fost puse în faţa unei mari provocări: aceea de a pleca, pe loc, la mare. Tot ce au avut de făcut perechile invitate a fost să urce în noua ŠKODA Rapid care-i aştepta în faţa mall-ului, şi să se răsfeţe timp de un weekend pe litoral, unde aveau deja pregătită o cameră într-un hotel din Mamaia.

„Le mulţumim mult celor trei perechi de îndrăgostiţi pentru spontaneitate, şi le dorim să se bucure de cât mai multe drumuri frumoase împreună! Ideea acestui eveniment ne-a venit firesc: ŠKODA Rapideste perfectă pentru un cuplu tânăr sau o familie aflată la început de drum, şi, prin toate detaliile sale, această maşină poate să le faca viaţa mai uşoară, dar şi mai frumoasă.”, a spus Patricia Zegreanu, Director de Marketing şi Comunicare ŠKODA România.

De asemenea, în timpul evenimentului, noua ŠKODA Rapid a fost expusă în mall Park Lake până pe 04.08.2017, împreună cu un reprezentant ŠKODA ce le-a oferit doritorilor toate detaliile.

ŠKODA Rapid este o maşină surprinzătoare: este încăpătoare, cu cel mai are portbagaj din clasa ei, dar are şi un design atrăgător, modern. Este accesibilă ca preţ şi are foarte multe detalii care te fac să te simţi bine şi răsfăţat. E o maşină foarte potrivită pentru un cuplu sau o familie tânără, permiţându-le să ducă o viaţă spontană şi confortabilă, fără mari cheltuieli.”, a spus Vlad Rusu, Director de Marcă ŠKODA în România.

ŠKODA AUTO

› este unul dintre producătorii auto cu cea mai îndelungată istorie din lume. Compania a fost înfiinţată în anul 1895, în perioada de început a industriei auto. Până în ziua de azi, sediul companiei a rămas la Mladá Boleslav.

›  în prezent oferă următoarele game de modele: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, YETI, KODIAQ şi SUPERB.

›  în 2016 a livrat peste 1 milion de automobile la clienţii din întreaga lume.

› aparţine din 1991 de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. În plus faţă de automobile, ŠKODA produce şi dezvoltă, independent, în asociere cu Grupul, componente precum motoare şi transmisii.

› operează în trei locaţii din Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia şi India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum şi în Ucraina şi Kazahstan prin intermediul unor parteneri locali.

› are la nivel mondial peste 30.000 de angajaţi şi activează în peste 100 de pieţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO