Info

(P) Noodle Pack continuă extinderea la nivel naţional. S-a deschis al 31- lea restaurant din reţea

Autor: Publicitate

02.09.2021, 10:27 4726

Noodle Pack a deschis în 27 august 2021, un nou restaurant în America House, Bucureşti. Este al 8-lea restaurant din Bucureşti şi al 31-lea din reţea.

Noodle Pack America House este prima locaţie deschisă după finalizarea unui amplu proces de rebranding. Cu un concept nou, urban-contemporan, restaurantul NP America House reprezintă fidel noua direcţie de brand, oferind un ambient modern pentru o conversaţie plăcută în pauza de prânz, pentru o întâlnire cool cu gaşca sau pentru bucuria de a împărţi o masă cu familia în weekend.

Primul Drive Thru din reţea, la începutul anului 2022

„Contextul pandemic pe care-l traversăm este unul dificil pentru noi, aşa cum este pentru orice companie din HoReCa. În ceea ce ne priveşte, am ales să folosim această perioadă complicată pentru consolidare organizaţională şi strategică.

Restaurantul NP America House este primul dintr-o serie de noi deschideri şi inaugurări la nivel naţional şi internaţional, conform planului strategic de dezvoltare.  Cu fiecare nouă deschidere, ne dorim să ajungem cât mai aproape de toţi cei care iubesc brandul Noodle Pack, urmând ca la începutul anului 2022 să deschidem pentru ei şi primul Drive Thru din reţea.” declară Samuel Hanuseac şi Daniel Tişea, administratorii Noodle Pack.

Oferte speciale de deschidere

Având noodle-ul preparat într-o manieră internaţională ca şi vedetă exclusivă, alături de sosuri homemade, ingrediente proaspete de la furnizori locali şi posibilitatea de a face nenumărate combinaţii, meniul restaurantului respectă aceeaşi structură şi savoare cu care iubitorii de noodle din întreaga ţară s-au obişnuit şi pe care o regăsesc, cu consecvenţă,  în oricare dintre restaurantele Noodle Pack din reţea.

Mai mult, în prima săptămână de la deschidere, toţi cei care trec pragul restaurantului, vor primi un set de vouchere cu oferte limitate - reduceri de 20-30%, preţuri speciale la cele mai apreciate produse, snack-uri sau răcoritoare gratuite.

Cu sediul central în Cluj Napoca, Noodle Pack este un lanţ de restaurante foarte apreciat de public cu 31 de locaţii, dintre care una în Sofia. Înfiinţată în anul 2015, compania  a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri netă de 31,6 milioane lei şi peste 250 de angajaţi, având setată pe termen mediu şi lung o strategie continuă de dezvoltare şi extindere la nivel naţional şi internaţional.

https://www.facebook.com/NoodlePackRomania

https://www.instagram.com/noodle.pack/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO