Info

(P) Next Consult, Salesforce Reseller în România organizează pe 31 Martie o nouă ediţie a conferinţei Salesforce în regiune "Reload the business growth“ dedicată digitalizării afacerilor

Pe 31 Martie va avea loc cea de-a 8-a conferinţă anuală Salesforce, organizată de către Next Consult România în parteneriat cu Salesforce.com. Evenimentul se va concentra în jurul conceputului „Reload the business growth”, fiind cea mai mare conferinţă dedicată produselor Salesforce cloud şi digitalizării proceselor de business, din regiunea de Est a Europei.

Next Consult SCE a devenit reseller oficial salesforce.com în luna Martie 2021 pentru piaţa din România. Next Consult, prin joint venture-ul anunţat cu btProvider devine unul dintre cei mai mari parteneri de consultanţă Salesforce din regiune şi reseller oficial salesforce.com pentru piaţa din România şi Bulgaria, având o echipă de peste 100 de consultanţi Salesforce pentru toate produsele şi o vastă experienţă în diferite industrii: Telecom, Banking, Insurance, Producţie, Retail, Online, Consumer Goods, Utilităţi, Auto. Salesforce este lider global în piaţa soluţiilor de gestionare a relaţiilor cu clienţii (CRM), o piaţă globală de miliarde de dolari bazată pe soluţii digitale cloud.

A 8-a ediţie a conferinţei Salesforce va avea loc în România miercuri, 31 Martie, începând cu ora 09:30 şi se va desfaşura in format digital. Accesul este gratuit pentru toţi participanţii, iar pentru înregistrare participanţii se pot înscrie accesând link-ul de aici.

Programul este structurat în 2 sesiuni:

  • Sesiunea 1 - orientată spre procesele interne şi necesitatea de analize rapide şi obiective ca o măsura preventivă pentru business
  • Sesiunea 2 – relaţiile cu clientul în lumea digitală, promovarea brandului şi creşterea vânzărilor online şi offline (B2B şi B2C)

În cadrul ambelor sesiuni invitaţii vor fi manageri de top ai unor companii cunoscute la nivel naţional şi internaţional din diverse industrii precum sectorul financiar, logistică şi distribuţie, producţie, servicii profesionale, retail şi ecommerce şi reprezentanţi ai companiei Salesforce.

Participanţii vor avea ocazia să afle de la experţii din domeniu:

  • Care sunt aspectele asupra cărora se concentrează companiile de top din diferite industrii şi care este strategia lor performantă de creştere utilizată în aceste vremuri dificile
  • Care sunt elementele necesare pentru gestionarea eficientă a proceselor interne şi pentru construirea unei viziuni complexe asupra operaţiunilor de business
  • Care sunt strategiile de cunoaştere a clienţilor pentru construirea unor relaţii durabile cu aceştia.

“Acesta este un pas major pentru România şi pentru toate companiile locale şi filialele globale care pot profita acum de soluţiile de digitalizare de la furnizorul CRM numărul 1 în lume. Viitorul oricărei afaceri va exista numai dacă are un angajament digital cu clienţii lor finali, indiferent că vorbim de modele de business  B2B sau B2C. Cu toţii trăim în epoca celei de-a patra Revoluţii Industriale, fie că o vedem, fie că nu, iar companiile care sunt pregătite pentru acest lucru vor prospera. În ultimul an, transformarea digitală a devenit prioritatea numărul 1 a fiecărui CEO şi aici soluţiile Salesforce joacă un rol major.”, a declarat Liviu Carcia, CEO Next Consult SCE România şi Managing Partner al btProvider.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.