Info

(P) METRO SYSTEMS – Trendsetter în iniţiativele de wellbeing

Crearea unui mediu de lucru orientat către sănătatea angajaţilor este prioritatea noastră în consolidarea echilibrului dintre viaţa personală şi cea profesională.

(P) METRO SYSTEMS – Trendsetter în iniţiativele de...

Autor: Publicitate

10.09.2020, 08:00 437

METRO SYSTEMS continuă să investească în bunăstarea angajaţilor şi creează în cadrul organizaţiei un  mediu de lucru orientat către sănătate pentru a susţine angajamentul şi productivitatea acestora.

METRO SYSTEMS România împreună cu Optimize Body Center îşi întăreşte poziţia de trendsetter prin iniţiativele continue de wellbeing dedicate angajaţilor. Programele de sănătate iniţiate au cunoscut o utilitate şi o cerere şi mai mare odată cu instaurarea pandemiei, fapt ce a determinat o dedicare mai mare pentru a putea răspunde cu succes nevoilor angajaţilor.

Bunăstarea angajaţilor este prioritatea companiei METRO SYSTEMS România şi asta a condus la crearea unui mediu echilibrat şi sănătos, unde antrenamentele sportive să aibă loc în fiecare zi. Iniţiatorii programului consideră esenţial ca în acest demers să fie un sprijin reciproc, iar apartenenţa la o comunitate în care să existe o comunicare constantă şi care să reprezinte un spaţiu sigur pentru schimb de sfaturi şi idei a răspuns cu succes la o parte din nevoile angajaţilor.

Sub umbrela programelor de sănătate interne METRO SYSTEMS se mândreşte cu programul Optimize Body Posture care a avut succes răsunător, fiind implicaţi peste 300 de angajaţi din companie care au resimţit efectele benefice ale acestei iniţiative. Astfel, a venit ca un pas firesc continuarea acestui program prin dezvoltarea unei comunităţi interne care se concentrează pe servicii de consultanţă de sănătate şi implicarea angajaţilor în diverse iniţiative, cu scopul de a aduce îmbunătăţiri modului de viaţă, cu precădere într-o perioadă marcată de incertitudine şi schimbări pe mai multe planuri.

Comunitatea Healthy Lifestyle influenţeză sănătatea angajaţilor şi ajută la încurajarea dobândirii unui stil de viaţă sănătos. Acesta este un mediu interactiv unde sunt împărtăşite toate provocările de zi cu zi referitoare la alimentaţie, mişcare sau sport şi la menţinerea unei bune sănătăţi emoţionale. O comunitate sănătoasă este una în care mai multe sectoare colaborează pentru a îmbunătăţi condiţiile care influenţează sănătatea şi bunăstarea.

Comunitatea Healthy Lifestyle este un mediu în care mă regăsesc deoarece iubesc sportul, iar în timpul liber merg pe munte aproape în fiecare weekend şi alerg de 4 ori pe săptămână. M-am bucurat când am aflat că vom avea o comunitate dedicată sportului şi încurajării unui stil de viaţă sănătos, în care fiecare să poată împărtăşi sfaturi, idei care să ne conducă pe fiecare în parte spre formarea unui mindset sănătos. Drept urmare, am acceptat să fiu promoter în comunitatea Healthy Lifestyle din dorinţa de a-i ajuta şi pe ceilalţi să adopte o viaţă cât mai sănătoasă. De-a lungul timpului, m-am implicat în organizarea activităţilor sportive în METRO SYSTEMS şi am participat activ la maratoane. Mereu am în minte motto-ul meu preferat "Niciodată să nu spui niciodată!”, care mă încurajează şi din care îmi iau doza de motivaţie pentru a continua să am o viaţa echilibrată şi sănătoasă.” – Cristina Leca, membru în comunitatea Healthy Lifestyle.

Comunitatea Healthy Lifestyle se bazează pe trei piloni principali care se completează reciproc: sănătatea oamenilor, sănătatea societăţii şi sănătatea mediului. Aceşti piloni sunt interconectaţi, compania mizând că prin starea de bine şi sănătatea angajaţilor, aceştia vor putea influenţa mai departe alte persoane din cercurile restrânse să adere la un stil de viaţă echilibrat. Astfel, se construieşte un climat prosper, care poate determina societatea actuală spre o schimbare de mindset, orientându-se către crearea unor obiceiuri sănătoase. Toate aceste lucruri direcţionate către binele comun, pot conduce către un mediu înconjurător sustenabil şi durabil, atât în prezent, cât şi în viitor.

METRO SYSTEMS investeşte în sănătatea angajaţilor şi îşi doreşte să schimbe prin această comunitate viziunea oamenilor privind stilul de viaţă. Comunitatea Healthy Lifestyle s-a înfiinţat cu scopul consolidării unei vieţi cât mai sănătoase, avându-i alături pe specialiştii Optimize Body Center, care ne sfătuiesc şi ne învaţă, pas cu pas, să ne creăm obiceiuri sănătoase şi benefice pe termen lung. Consider că este un mediu prielnic prin care fiecare dintre noi putem obţine informaţii de calitate, avem oportunitatea de a participa la sesiuni gratuite de osteopatie, dar şi diverse concursuri şi jocuri interactive prin care aflăm lucruri noi şi ne cunoaştem mai bine. Scopul nostru este de a crea un mediu în care sănătatea să fie pe primul loc şi să ramanem conectati, mai ales că lucrăm de acasă.” Sidonia Barna, Senior Department Manager HR & Brand Experience – METRO SYSTEMS ROMANIA. 

Comunitatea Healthy Lifestyle are în prezent 185 de angajaţi activi şi este în continuă creştere.

Pentru METRO SYSTEMS ROMÂNIA planurile nu se opresc aici. Compania urmează să lanseze o nouă iniţiativă împreună cu partenerul Optimize Body Center – Terapia Yumeiho, care este o metodă terapeutică şi preventivă, o terapie manuală utilizată pentru a trata diferite afecţiuni medicale, precum şi pentru a îmbunătăţi sănătatea mentală şi fizică.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO