Info

(P) Mesteri Locali este echipa care iti vine in ajutor in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare

(P) Mesteri Locali este echipa care iti vine in ajutor in...

Autor: Publicitate

20.10.2021, 14:02 141

Cu echipa Mesteri Locali v-ati intalnit prima oara in Noiembrie 2019 in cadrul emisiunii Afaceri de la Zero prezentata de Ziarul Financiar. Site-ul Mesterilocali.ro a fost lansat in August 2019, ca o platforma online ce pune in legatura meseriasii cu cei care au nevoie de servicii in domeniul constructiilor.

In ultimii 2 ani, echipa Mesteri Locali s-a concentrat pe a dezvolta afacerea principala, prezentata publicului. Si anume, cea prin care oamenii in cautare de profesionisti publica o lucrare pe site, iar meseriasii interesati trimit o oferta de pret personalizata clientului. Mesterii din zona primesc o alerta prin email despre lucrarile publicate de clienti si pot alege sa raspunda si sa contacteze potentialul client.

Mai mult, cei in cautare de profesionisti pot vizualiza profilul acestora prin intermediul site-ului, pentru a vedea ce tipuri de servicii sunt oferite si daca exista recenzii de la clienti anteriori.

In ultimii ani, echipa Mesteri Locali a extins gama de servicii pe care meseriasii o pot oferi pe site. Spre exemplu, pentru lucrari de reparatii acoperis, clientii pot gasi acum pe site firme specializate ce ajuta cu tot tipul de servicii in domeniul acoperisurilor.

O alta categorie de servicii oferita din ce in ce mai mult de firmele de meseriasi, este cea de pavaje curti. Serviciile de montaj de dale pavaj si pavele au avut o crestere substantiala in ultimii ani in Romania, asadar profesionistii autorizati sunt cautati constant de catre cei ce doresc sa isi modernizeze curtile si gradinile.

Pornind de la piata din Bucuresti si judetul Ilfov, platforma Mesterilocali.ro s-a extins in toata tara. Orice meserias din Romania se poate inscrie acum pe site pentru a oferi servicii in zona dorita. Iar prin intermediul optiunii de promovare, acestia se pot promova atat local cat si in orase in care se pot deplasa la locatia clientului.

Mai mult, meseriasii care doresc sa se promoveze pe primele pozitii in sistemul de cautare al site-ului, pot acum cumpara aceste servicii. Echipa Mesteri Locali a observat ca profesionistii promovati primesc de pana la 4 ori mai multe telefoane din partea clientilor pentru perioadele alese. Asadar acestia ii indruma pe meseriasi sa aleaga si aceasta optiune in special daca doresc sa fie contactati de clienti in mod direct.

In continuare pe Mesterilocali.ro puteti profita de sectiunea de blog pentru a va inspira din noile tendinte in design al casei, cat si pentru a va documenta asupra etapelor tehnice de constructii cand vine vorba de lucrari in constructii.

Viziunea echipei Mesteri Locali este ca in urmatorii ani sa dezvolte colaborari cu producatorii de materiale si unelte din Romania prin intermediul site-ului. Acestia isi doresc in continuare ca platforma Mesterilocali.ro sa devina prima oprire a oricarei persoane interesate de domeniul de constructii, fie pentru cautarea de lucrari de constructii, materiale, consultanta sau servicii de curatenie la domiciliu.

Piata de constructii din Romania este intr-o continua dezvoltare. Materialele si tehnicile folosite de meseriasi din domeniul de constructii sunt din ce in ce mai inovative, oferind clientilor cu siguranta solutii moderne la probleme cunoscute.

Datorita pandemiei, pe perioadele de carantinare din 2020, echipa Mesteri Locali a venit in ajutorul meseriasilor si a ales sa ofere serviciile gratuit dedicate acestora pe site. Mai mult, Mesteri Locali ii indruma in continuare pe clienti si meseriasi sa poarte echipamente de protectie si sa respecte norme de siguranta in efectuarea lucrarilor.

Daca sunteti in cautare de meseriasi pentru orice tip de lucrare, incepand cu amenajari interioare si pana la reparatii de acoperisuri, nu ezitati sa apelati la platforma Mesterilocali.ro. Cu siguranta veti gasi cel putin un profesionist care va poate ajuta in cel mai scurt timp sa va bucurati din nou de propria casa!

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO