Info

(P) Mercedes-Benz Clasa E Coupé – magnet pentru priviri, cu o eleganţă discretă

(P) Mercedes-Benz Clasa E Coupé – magnet pentru...

Autor: Publicitate

16.10.2018, 15:17 155

Clasa E Coupé, cel mai inteligent autoturism din segmentul business, reprezintă întruchiparea stilului ultra modern şi a caracterului sportiv rafinat la exterior, în timp ce elementele şi liniile din interior creează un spaţiu generos pentru şofer şi pasageri, fiind un partener care se remarcă pe orice drum, graţie proporţiilor perfecte.

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, Clasa E Coupé va face condusul mai uşor, datorită conceptului Intelligent Drive, un pachet de sisteme de asistenţă, care transformă orice călătorie într-o experienţă sigură şi confortabilă.

Digitalizarea influenţează stilul de viaţă, iar Mercedes-Benz a adus cele mai inteligente tehnologii la bordul Clasei E Coupé: ecranul dublu de afişare, butoanele Touch Control, sistemul de control vocal, aplicaţia Mercedes me, ce oferă conducătorului auto date importante despre autoturism, sistemul audio tridimensional Frontbass.

Un model Mercedes-Benz Clasa E Coupé va putea fi admirat în cadrul Galei După Afaceri Premium 2018, miercuri 17 octombrie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO