Info

(P) Maple Bear, cea mai importantă franciză canadiană de educaţie, a deschis două grădiniţe în Cluj-Napoca. Alte două se vor deschide în 2022 la Timişoara şi Craiova. Reţeaua globală intenţionează să ajungă la peste 10 grădiniţe şi şcoli în România în următorii 3 ani

(P) Maple Bear, cea mai importantă franciză canadiană...

Autor: Publicitate

29.09.2021, 16:28 4274

Intrarea Maple Bear Global Schools pe piaţa românească deschide o mare oportunitate de afaceri pentru antreprenorii români din educaţie care doresc să se alăture unuia dintre cele mai bune sisteme educaţionale din lume, cu o metodologie de predare recunoscută internaţional. Modelul de franciză poate fi, de asemenea, atractiv pentru actualii proprietari de şcoli private, care doresc să-şi diversifice şi să-şi îmbunătăţească oferta educaţională.

Maple Bear Global Schools, lider canadian în educaţia bilingvă, deschide noi grădiniţe în regiune. În 2021, două grădiniţe Maple Bear din Cluj Napoca au primit peste 140 de copii, iar în 2022, încă două grădiniţe se vor deschide în Craiova şi Timişoara. Planul pentru România este de a ajunge la peste 10 grădiniţe şi şcoli în următorii 3 ani. Având în vedere cererea în creştere din partea părinţilor şi satisfacţia acestora cu privire la activitatea unităţilor de învăţământ deja deschise din Europa Centrală şi de Est, acest obiectiv va fi cu siguranţă depăşit. Majoritatea şcolilor Maple Bear au deja liste de aşteptare pentru înscriere.

În cadrul Maple Bear Cluj-Napoca, profesorii beneficiază de instruire şi sprijin din partea echipei academice canadiene, iar personalul didactic local are acces la materialele şi tehnicile de predare care sunt create de experţi canadieni şi utilizate în clasă. Pe tot parcursul anului, Directorul Academic canadian al Maple Bear va organiza ateliere de dezvoltare, şedinţe de coaching şi sesiuni de formare pentru cadrele didactice. Pentru a menţine excelenţa academică, formarea continuă a profesorilor este esenţială.

Vrem să oferim copiilor noştri educaţie de înaltă calitate, aliniată la ritmul rapid al schimbărilor din lumea de astăzi, care să pregătească copiii pentru a depăşi cu succes provocările viitorului. Vrem să dezvoltăm lideri locali cu o mentalitate globală. Cele mai recente rezultate PISA confirmă că, prin sistemul său educaţional, Canada se situează în mod constant în primele cinci ţări din lume şi depăşeşte toate celelalte ţări vorbitoare de limbă engleză. Acest lucru ne-a întărit decizia de a ne alătura reţelei Maple Bear, astfel încât copiii din cele două grădiniţe din Cluj-Napoca să poată beneficia de cele mai bune principii ale educaţiei canadiene ”, spune proprietarul grădiniţei Maple Bear din Cluj Napoca.

Reţeaua canadiană globală este prezentă în 29 de ţări, cu peste 550 de şcoli şi grădiniţe care oferă o educaţie bilingvă canadiană pentru mai mult de 41 000 de elevi cu vârsta cuprinsă între 6 luni şi 18 ani.

„Observăm în regiune o cerere mare din partea părinţilor interesaţi de opţiuni de educaţie de calitate pentru copiii lor, şi aici poate interveni Maple Bear. În septembrie 2021, am deschis o grădiniţă şi o şcoală primară în Ucraina, în care vor învăţa 450 de elevi. România este o piaţă importantă pentru noi, iar potenţialul de dezvoltare este mare. Căutăm parteneri locali pentru a înfiinţa grădiniţe / şcoli bilingve în sistemul nostru de franciză. Planul nostru este de a deschide în curând grădiniţe şi şcoli în Timişoara, Craiova, Iaşi, Braşov, Ploieşti, Piteşti şi Constanţa. Căutăm, de asemenea, partenerul potrivit pentru Maple Bear la Bucureşti ”, spune Yann Bidan, directorul general al Maple Bear pentru Europa Centrală şi de Est.

Franciza Maple Bear oferă partenerilor locali susţinere continuă din partea unei echipe formate din 200 de formatori canadieni, 50 de experţi în dezvoltare de curriculum şi a unui Director Academic canadian care va lucra direct cu cadrele didactice. Se oferă, de asemenea, suport permanent în tot ceea ce priveşte procesele operaţionale, strategia de marketing sau planurile de dezvoltare ale şcolii.

 Al treilea avantaj important este faptul că Maple Bear are o poziţie unică pe piaţa educaţiei - peste tot în lume, şcolile noastre sunt înregistrate ca şcoli bilingve locale în conformitate cu reglementările educaţionale locale, oferind, pe lângă programe de învăţământ locale complete, şi acces la metodologiile de predare canadiene. În acelaşi timp, aceste şcoli locale aparţin unei reţele globale extinse de şcoli din întreaga lume, care oferă o mare stabilitate şi garanţii părinţilor cu privire la beneficiile de dezvoltare oferite copiilor fie în ​​sălile de clasă reale, fie în cele online, dacă va mai fi nevoie”, afirmă Yann Bidan.

Canada este  lider mondial în furnizarea de educaţie bilingvă prin imersiune. Cercetările demonstrează că, în măsura în care elevii sunt expuşi mai devreme la o a doua limbă, vor avea un început mai bun în viaţă. Bilingvismul este un avantaj care se extinde dincolo de a deveni fluent în două limbi, îmbunătăţind diferite funcţii mentale şi abilităţi sociale. Copiii bilingvi au o capacitate mai mare de concentrare, de adaptare la schimbări şi de rezolvare a problemelor.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi https://www.maplebear-cee.com/ ; https://www.ownamaplebearschool.ca/ ; contact: info@maplebear-cee.com

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO