Info

(P) Luxoft angajează peste 200 de specialişti în joburi remote, pentru proiecte de dezvoltare din sectorul bancar. Poţi candida de oriunde din ţară

(P) Luxoft angajează peste 200 de specialişti în...

Autor: Publicitate

28.06.2021, 09:49 924

Compania Luxoft angajează peste 200 de specialişti, atât din Bucureşti, cât şi din ţară, pentru proiecte inovatoare de dezvoltare din sectorul bancar. Între beneficiile posturilor disponibile se numără posibilitatea de a lucra de acasă, lucrul cu cele mai noi tehnologii în domeniu şi oportunităţile multiple de dezvoltare, prin intermediul celor peste 300 de cursuri puse la dispoziţie gratuit de angajator.

Astfel, în următoarele luni, Luxoft îşi propune să aducă în companie peste 200 de specialişti, care vor putea lucra fie de acasă, fie de la sediul companiei sau al partenerilor. Compania le pune la dispoziţie angajaţilor echipamentul necesar pentru a lucra de acasă, iar manageri cu experienţă vor coordona activitatea.

Job security şi cele mai noi tehnologii

Candidaţii selectaţi vor putea lucra în joburi precum Angular, Java, QA Automation, DevOps, Business Analysis şi Scrum Master, iar oferta completă este disponibilă pe website-ul companiei. Mai mult, proiectele din sectorul bancar se vor derula pe o perioadă îndelungată, ceea ce le oferă angajaţilor posibilitatea de a se specializa în arii precum Private Banking, Wealth Magagement, Anti Money Laundering / Anti Financial Crime,  Credit Risk şi multe altele.

”Căutăm atât persoane experimentate, cât şi persoane cu potenţial, atât din Bucureşti, cât şi din ţară, care îşi doresc să se perfecţioneze şi să îşi găsească proiectul ideal în Luxoft”, a declarat Victor Valentin Filipoiu, Business Development Director la Luxoft Romania.

Şi pentru că se ştie cât de importante sunt tehnologiile pentru specialiştii din acest sector, în alegerea unui job, în proiectele de dezvoltare derulate de Luxoft, angajaţii vor lucra cu tehnologii de vârf. Printre acestea se numără Google Cloud Platform, Java 8 şi Spring Boot.

Sute de cursuri, disponibile pentru echipa Luxoft

Luxoft le oferă angajaţilor accesul, inclusiv online, la peste 300 de cursuri, care variază de la formare profesională, prin îmbunătăţirea sau dobândirea unor abilităţi tehnice sau soft skills, până la ateliere de wellbeing.

”Ca angajat Luxoft ai access la peste 300 de cursuri, atât tehnice, cât şi soft skills. Pe aria tehnică subiectele includ, printre altele, programare, testare software, analiză de business, project management sau arhitectură software. Separat de competenţele tehnice, poţi să participi la cursuri unde înveţi cum să ţii prezentări, cum să oferi feedback sau cum să devii mai asertiv în comunicare. Aspecte care, în prezent, joacă un rol important în evoluţia ta profesională şi cresc impactul pe care îl ai în proiectele din care faci parte”, a detaliat Aura-Elena Gunne, Program Manager la Luxoft Romania.

Mai mult, pentru cei care doresc să facă trecerea către roluri de coordonare, există programe complexe, care îi pregătesc pentru provocările viitoare, în noile funcţii.

De altfel, în România este unul dintre cele mai mari centre de training Luxoft la nivel global, care oferă angajaţilor acces facil şi rapid la oportunităţi de perfecţionare.

Angajaţii Luxoft pot alege dacă rămân într-un rol tehnic sau îşi dezvoltă abilităţi noi ori chiar aleg să facă trecerea de la o poziţie de expert la una de leadership, iar compania le oferă acces la resursele necesare pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

Oferta de joburi Luxoft pentru proiecte din sectorul bancar este disponibilă pe website-ul companiei.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO