Info

(P) Lavoarul KUMA - piesa centrală a spaţiilor de baie şi pe vasele de croazieră

18.06.2021, 10:00 222

Atitudinea inovatoare, marcată de un stil grafic curat şi liniar, care comunică cu un gust precis definit şi detalii esenţiale, este elementul comun al conceptelor KUMA. Proiectele care integrează aceste concepte au potenţialul de a satisface fiecare nevoie funcţională şi estetică a vieţii de zi cu zi, în zonele de baie, bucătărie sau de primire, atât în spaţiile rezidenţiale, cât şi în cele publice sau de ospitalitate.

KUMA este furnizor agreat şi pentru unul dintre cei mai importanţi jucători internaţionali în construcţia de nave de croazieră pentru care livrează concepte exclusiviste. Modelele diferă în funcţie de navă, acum fiind în lucru un vas de croazieră pentru care livrările KUMA au ajuns la etajul 10 din 12.

În paralel KUMA  lucrează la alte 3 nave mari de croazieră, care însumează aproximativ 8000 de lavoare care trebuie livrate până la final anului 2021.

 

În perioada pandemiei, contractele KUMA s-au derulat normal şi nu s-au înregistrat blocaje din cauza contextului de declin al industriei turistice, ceea ce ar putea fi un barometru important pentru analize viitoare de business.

Pentru aceşti „mastodonţi” se livrează aşa numitele băi prefabricate, care sunt transportate pe şantierul naval cu toate accesoriile sanitare montate în cabina de baie. Este un model de business extraordinar, care a adus companiei prestigiu încă din anul 2005, când aceasta a început colaborarea cu acest partener pe zona de croaziere.

În 2021 KUMA  a intrat şi pe piaţa iahturilor de lux, cu acelaşi partener şi va livra conceptele sale exclusiviste şi pe aceasta zonă, care include nu doar obiectele sanitare din baie: lavoar şi placă de duş custom made, dar şi partea de bar, dining indoor şi outdoor. Acest gen de proiect duce nivelul de personalizare şi design la cote maxime, ţinând cont de spaţiul limitat, finalitatea fiind designul exclusivist al unui proiect de acest gen.

Conceptele KUMA depăşesc regulile designului formal şi dau viaţă unor concepte care redefinesc limbajul vieţii contemporane. Lavoarul este piesa centrală a spaţiilor de baie; prin urmare, acesta, trebuie să fie plin de personalitate şi să reflecte un stil impecabil. Fiecare lavoar KUMA este realizat la comandă în România, cu dimensiuni, forme şi culori la alegere, cu boluri turnate în suprafaţă continuă cu blatul. Modelele versatile, design-ul scandinav şi liniile fluide ale colecţiilor KUMA se adaptează perfect oricărui stil de ambientare – modern minimalist, contemporan, industrial, sau clasic.

Lavoarele KUMA oferă posibilităţi compoziţionale infinite şi precise. Acestea reprezintă un element fundamental al băii, care creează o semnătură coerentă, cu linii pure şi riguroase, care oferă un spectru infinit de soluţii.

Rezultat al unei monitorizări atente a stilurilor de viaţă contemporane şi a tendinţelor acestora, conceptele KUMA  urmează o abordare de design exclusivistă care creează spaţii atemporale. Aceste concepte, care rezultă din cultura scandinavă, formează soluţii pline de farmec, funcţionale, care au la bază o tehnologie avansată şi materiale inovative, rezistente, extrem de atrăgătoare vizual.

De peste 20 de ani, KUMA produce în România cele mai bune soluţii pentru proiecte de tip hotel, office building, shopping center, stadioane, spitale, şcoli, grădiniţe, sau spaţii rezidenţiale.

"Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA "

*****

KUMA România este o companie daneză-română înfiinţată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producţie şi fabricaţie, permit obţinerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piaţa din România, peninsula Scandinavă şi alte ţări din Europa. http://www.kumaromania.ro

 

 

 

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO