Info

(P) „Last call” pentru bursele în valoare de 115.000 euro oferite pentru programul WU Executive MBA Bucharest

(P) „Last call” pentru bursele în valoare de 115.000...

Autor: Publicitate

09.05.2022, 13:49 321

Managerii şi antreprenorii dornici să avanseze în carieră mai au timp la dispoziţie până pe 25 mai să aplice pentru bursele de studiu în valoare de 115.000 euro la programul WU Executive MBA Bucharest, oferite de WU Executive Academy şi Ziarul Financiar.

Nevoia de a gestiona noile provocări ale mediului de afaceri (transformarea digitală, rupturile din lanţul de aprovizionare etc.) a fost un factor motivant pentru manageri de a investi în actualizarea cunoştinţelor şi perfecţionarea abilităţilor de lideri. Prin urmare, în ultimii doi ani, interesul pentru cursuri de educaţie executivă a fost mai ridicat ca oricând.

Prezent pe piaţa românească de peste 15 ani, WU Executive MBA Bucharest este cel mai important program de tip EMBA din Europa Centrală şi de Est, având o comunitate de peste 400 de absolvenţi. Programul beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internaţională – EQUIS, AMBA şi AACSB, deţinută de mai puţin de 1% din şcolile de afaceri din lume. De asemenea, este clasat pe locul 34 mondial în cadrul Financial Times EMBA Ranking 2021.

WU EMBA Bucharest va începe în luna noiembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 16 luni, în regim part - time. Cele 14 module de studiu oferă o formare generalistă în domeniul afacerilor, dar încorporează şi subiecte de actualitate, care permit managerilor să se adapteze la tendinţele şi tehnologiile emergente şi să îşi îmbunătăţească considerabil abilităţile de leadership. Cursanţii au ocazia să lucreze cu profesori de la universităţi de afaceri prestigioase din întreaga lume, printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).   

Conform statisticilor, aproximativ 70% dintre studenţii de EMBA ai universităţii WU avansează în carieră după absolvirea cursurilor. Mai mult, aceştia devin membri pe viaţă ai reţelei globale de alumni WU Executive Club, prin intermediul căreia au acces la oportunităţi exclusive de carieră, networking cu lideri internaţionali, invitaţii la evenimente de afaceri alături de multe alte beneficii.  

WU Executive Academy este parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial.

Înscrierile pentru bursele de studiu oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy se fac prin completarea unei aplicaţii online. Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie de examinare compusă din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi reprezentanţi ai Ziarului Financiar, iar anunţarea beneficiarilor va avea loc pe data de 16 iunie 2021, pe www.zf.ro şi în ediţia print a Ziarului Financiar. Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO