Info

(P) Klintensiv® lansează KlinAll®, un brand nou de dezinfectanţi pentru consumatorul casnic

Autor: Publicitate

31.08.2021, 10:56 578

Klintensiv®, cu cele mai vândute produse în spitale în 2020, oferă dezinfectanţi şi produse profesionale de curăţenie, produse de îngrijire personală pentru unităţile sanitare, HoReCa, industria alimentară şi clădirile de birouri. Valorificând expertiza de 10 ani în producţia de dezinfectanţi profesionali, Klintensiv® aduce în retail singurul brand românesc cu expertiză medicală şi profesională.

Brandul KlinAll® este dedicat gospodăriilor şi satisface nevoia de dezinfectare a spaţiului de locuit şi a tegumentelor, oferind o alternativă la produsele clasice de curăţenie şi igienă, prin produse certificate de instituţii acreditate, cu o sumă unică de caracteristici: virucid, bactericid, fungicid şi levuricid.

Ce aduce diferit KlinAll® pe piaţa dezinfectanţilor?

Noutatea pe care brandul KlinAll® o aduce este capacitatea dovedită a produselor de a elimina microorganisme care cauzează peste 90 de boli, între care afecţiuni gastrointestinale, meningită, viroze, pneumonie şi multe altele.

KlinAll® oferă consumatorului o alternativă profesională într-o piaţă aglomerată de branduri locale şi internaţionale, fără background medical. Produsele sunt certificate şi avizate, iar respectarea formulei produselor pentru care avem aviz este verificată la fiecare lot de laboratoare acreditate independente. Lansarea KlinAll® vine în contextul în care consumul casnic de dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe a crescut în ultimul an. Misiunea noastră este, ca în contextul schimbării obiceiurilor de consum, să educăm consumatorul în privinţa diferenţei dintre igienizanţi şi dezinfectanţi, oferind astfel oportunitatea luării unei decizii mai informate.” declară Marcela Cioban, Director Marketing Klintensiv®.

 

Portofoliul de produse KlinAll®

KlinAll® cuprinde 3 categorii de produse cu întrebuinţări şi caracteristici distincte: dezinfectanţi pentru mâini, dezinfectanţi pentru suprafeţe, care curăţă şi dezinfectează, dezinfectanţi pentru microaerofloră şi aer condiţionat, care elimină factorii alergenici.

Portofoliul KlinAll® are 42 de produse care satisfac nevoile de dezinfectare de acasă şi se adresează unui public educat, preocupat de dezinfectare, care dă valoare argumentelor ştiinţifice şi vor să se simtă în siguranţă şi protejaţi.

Dezinfectanţii pentru mâini sunt disponibili în varianta spray sau gel, în ambalaje de la 40 ml la 5L şi sunt testaţi dermatologic. Toate produsele sunt certificate de Ministerul Sănătăţii şi nu conţin phenoli sau aldehide.

Pentru curăţenia casei, gama KlinAll® cuprinde dezinfectanţi pentru suprafeţele din bucătărie, baie, wc, cât şi pentru restul zonelor dintr-o locuinţă, dezinfectanţi pentru aparatele de aer condiţionat şi pentru microaerofloră.

Distribuţie naţională

Produsele KlinAll® sunt distribuite la nivel naţional de către Interbrands Marketing & Distribution, cea mai importantă companie de distribuţie a bunurilor de larg consum din România. Interbrands face parte din Orbico Group, cel mai mare distribuitor din Europa, cu branduri recunoscute în portofoliu şi o experienţă de peste 30 ani în business.

Orbico Group este prezent în 21 de ţări, oferind soluţii şi servicii inovatoare, adaptate nevoilor consumatorilor şi partenerilor săi, cu un număr de aproape 8.000 de angajaţi. “Suntem încrezători că parteneriatul cu Interbrands va aduce pentru KlinAll® distribuţie la nivel naţional, în principalii retaileri din România, dar şi vizibilitate online, prin platformele dezvoltate de distribuitor. De asemenea, avem convingerea că, alături de unul dintre jucătorii de elită de pe piaţă, putem scrie o poveste de succes.” declară Marius Vîju, Director Vânzări Klintensiv®.

Produsele KlinAll® sunt disponibile în magazine începând cu luna August 2021, sunt destinate publicului larg, pentru uz casnic şi personal, şi pot fi achiziţionate din principalele lanţuri de supermarketuri şi magazine, farmacii, cât şi din magazinul online www.klintensiv.ro. KlinAll® răspunde tuturor nevoilor de zi cu zi ale consumatorilor preocupaţi de păstrarea unui nivel optim de igienă, datorită proprietăţilor excelente de dezinfectare şi eliminare a microorganismelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO