Info

(P) Invitaţie la Business lunch: ce tentaţii se regăsesc în meniul Tuya Bucharest

Autor: Publicitate

25.10.2021, 12:51 961

TUYA Bucharest este restaurantul din nordul capitalei perfect pentru prânzuri de afaceri şi întâlniri de business elegante, un loc în care fiecare element este bine-valorificat şi respectat, de la servire şi preparate, până la timpul petrecut la masă.

TUYA Bucharest face parte dintr-o colecţie de restaurante, primul dintre ele fiind inaugurat în anul 2019 la Viena, şi mizează pe o experienţă unică oferită clienţilor, de la felurile de mâncare executate impecabil şi până la ingredientele provenite din surse sigure şi evaluate pe baza a nu mai puţin de zece criterii. Totul are o origine clară şi este atât de riguros selectat, încât chiar şi dish-urile aparent simple, precum pastele, reuşesc să surprindă printr-o savoare aparte. O savoare care ţine atât de calitate şi prospeţime – pastele sunt preparate de la A la Z în bucătăria TUYA, cât şi de tehnica de gătire fără cusur.

Meniul restaurantului îşi arată cu mândrie rădăcinile sudice cu antreuri precum fois gras terrine, tartar de ton, servit cu trufe negre proaspăt rase, caviar Oscetra sau Beluga, peşte proaspăt şi cele mai gustoase feluri de carne - Antricot ribeye marinat cu usturoi, chili verde şi rozmarin. Doar privind varietatea de preparate îţi poţi da seama că Tuya se adresează persoanelor care înţeleg şi apreciază atât mâncarea bună, cât şi ritualul asociat acesteia. Contează foarte mult amabilitatea şi firescul, dar şi naturaleţea gesturilor în procesul de servire. Sunt detalii pe care clienţii le observă şi care fac diferenţa în felul în care aceştia se simt în timpul mesei.

Un business lunch poate începe cu o salată de homar servită cu avocado, sparanghel şi caviar Tobiko, urmată la felul principal de fillet de sea bass cu roşii, vinete şi anghinare pe grătar, iar la desert de un Fontainebleu răcoritor cu rubarbă, afine şi fistic, servit alaturi de un Sauvignon Blanc Dessert. La fel de bine însă, pentru iubitorii de carne roşie, se poate opta pentru tartar de vită, cotlet de viţel marinat cu salvie, sirop de arţar şi iaurt, sau cotlet de miel pe pat de couscous.

Selecţia de băuturi este cu atât mai specială, cu cât la Tuya fiecare dish sau desert îşi găseşte perechea ideală în licoarea din pahar. O atenţie aparte este acordată şi meniului de cocktail-uri signature, precum Duck’n’Roses cu gin Tanqueray, suc de litchi, mandarină şi fructul pasiunii, o reţetă originală TUYA concepută prima dată la restaurantul din Viena, sau Aladin Mule cu vodka Ketel One, suc de lime, bucăţi de cardamom şi un strop de bere cu ghimbir.

De la TUYA nu lipseşte nici latura de entertainment de calitate, o serie de artişti internaţionali de excepţie vor încânta în această perioadă oaspeţii. Decorul restaurantului este sinonim cu rafinamentul şi cu bunul gust, iar standardele de servire ating cel mai înalt nivel datorită echipei multiculturale care este fluentă în mai multe limbi străine (printre care engleza, spaniola, franceza, italiana, portugheza) şi care beneficiază de expertiza acumulată în cele mai prestigioase localuri din lume.

În perioada următoare, planurile de extindere TUYA au în vedere noi restaurante în Milano şi Mykonos.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO