Info

(P) Intrebarea anului 2021- Cat de mult a scazut productivitatea ‘gulerelor albe’?

Autor: Publicitate

16.12.2020, 08:00 214

Ultra Smart Digitalization -solutii inteligente post pandemie – Virtual Reality

One click away

Imagineaza-ti ca ai putea avea posibilitatea sa afli raspunsul in mai putin de 5 secunde. Imagineaza-ti ca fiecare persoana din organizatie va avea in mai putin de o secunda, generat un plan de crestere a productivitatii, instrumente certficate ce cresc productivitatea cu 230%, adaptate la orice conditii de munca, cu costuri reduse ( - 80%’).

Acum, trezeste-te! Romania a trecut anul acesta pe ultimul loc in Europa la nivelul de alfabetizare digitala. Companiile sunt fericite ca in sfarsit au reusit sa se ‘digitalizeze’, folosind instrumente de comunicare ce existau de cel putin 10 ani pe piata. Digitalizarea fortata a reusit si mai mult sa cimenteze o asociere negativa a utilizatorului final cu tehnologia digitala si asta in contextul in care, abilitatile digitale vor deveni critice in gestionarea performantei.

Presati de buget si de lipsa abilitatilor digitale specialistii din Resurse Umane au tendinta majora de a folosi programe de “e-Learning” ce s-au dovedit a avea o eficienta extrem de scazuta comparativ cu clasicul Training Class.

Este momentul sa vorbim acum, de abilitati?

Peste 83% din planurile strategice esueaza / sursa: Harward Business Review

In special datorita lipsei alinierii planurilor strategice cu abilitatile necesare punerii in aplicare a planurilor. Este momentul in care companiile au elaborat deja planurile strategice sau in lipsa stabilitatii sunt pe cale sa le elaboreze. De data aceasta terenul de joc este complet diferit. Incheiem un an in care am reactionat si ne-a costat foarte mult. Desi s-au investit multe resurse in programe de Agilitate, Tenacitate, Managementul Schimbarii se pare ca am fost luati pe nepregatite.

Mai mult, cel mai important factor in cresterea performantei, in anul 2021 va fi STAREA DE BINE, gestionarea starilor emotionale ale capitalului uman!!

Este mai mult ca niciodata necesar sa ne reconstruim viziunea, si sa actionam rapid. Sa venim cu solutii inteligente, sa intelegem rapid ca schimbarea are la baza invatarea, dezvoltarea de abilitati si capabilitati. Mai important este CUM. Cum reusim sa generam Performanta Superioara Sustenabila in noul context.

Solutii inteligente – cresterea productivitatii cu 230%

De fapt nu este important numai cu cat putem creste performanta, ci in special cum. Pentru prima data in istoria omenirii avem un instrument care poate capta atentia cu 100%. Factorul de succes numarul 1 in viata noastra este abilitatea de a capta atentia. Abilitatea companiei de a capta atentia consumatorilor, clientilor, colaboratorilor, furnizorilor, talentelor (recrutare) si a resurselor umane existente in companie. Asta face diferenta!

Cresterea cu 230% a productivitatii in cazul folosirii Realitatii Virtuale se bazeaza pe studiul facut de Kartik Logishetty, Branavan Rudran si Justin P. Cobb, publicat in The Bone & Joint Journa

Compania Vector Business Apps a dezvoltat nu numai aplicatii ci si sisteme tip platforma ce folosesc Virtual Reality (VR) si Extended Reality (XR). Folosind Ultra Smart Technology reusim sa acoperim arii precum: Learning & Development, Wellbeing, Self Development, 3D Management, Immersive Collaboration (VR Sales, VR Showroom, VR Marketing, VR & XR meetings).

In plus am dezvoltat 4 platforme ce gazduiesc peste 80 de aplicatii ( instrumente digitale) interconectate, ce proceseaza date folosind BI(Business Intelligence).

Realitatea virtuală este din ce în ce mai prezentă în vieţile noastre profesionale şi personale datorită modul practic în care o putem folosi, de la traininguri pentru firme până la jocuri video, iar zona de aplicabilitate se măreşte de la o zi la alta. VR-ul este un instrument deosebit de util pentru o multitudine de industrii şi consumatori finali.

Realitatea virtuală ne ajută să ne înţelegem mai bine emoţiile, să creăm, să devenim empatici, să învăţăm şi ne oferă multe alte modalităţi prin care ne putem îmbunătăţi vieţile in mod social, profesional şi personal.

Printre clienţii companiei Vector Business Apps se numără jucători din diferite industrii, cum ar fi: Ceetrus (Immochan), Magna, Kasper Development, Moveos, NBHX Rolem, Solo Training

Enumaram cateva companii si proiecte ce folosesc platformele in realitate virtuala create de Vector Business Apps:

Ceetrus (Immochan) si Magna sunt primele companii care au inceput sa foloseasca aplicatii de realitate virtuala Vector in Learning and Development, Management si Wellbeing

Kasper Development este primul jucator din industria dezvoltatorilor imobiliari ce folosesc platforma de realitate virtuala Vector pentru prezentarea proiectelor imobiliare.

Rolem a ales scenariile in realitatea virtuala pentru trainingul Tehnic,

Solo Training foloseste platforma in realitate virtuala pentru instruirea lucrului la inaltime, manipulari de greutati, prim ajutor, stingere incendii, supravietuire pe mare, spatii inchise, salvari avansate.

Moveos este prima companie de consultanta ce foloseste programele de realitate virtuala Vector pentru recrutare si plasare de personal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO