Info

(P) Instituţiile Europene caută spaţiu comercial şi de birouri în Bucureşti

Parlamentul European şi Comisia Europeană caută sa închirieze sau sa cumpere spaţiu de birouri şi spaţiu expoziţional, pentru a găzdui Biroul de legătură al Parlamentului European şi reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti, împreună cu un Centru interactiv expoziţional şi de informare a cetăţenilor. Aceste spaţii vor fi amplasate, de preferinţă, în aceeaşi clădire sau în apropiere unul de celălalt.

Clădirea va fi situată în zona centrală a Bucureştiului cuprinsă între Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Unirii şi zona Metrou Eroilor.

Amplasamentul Centrului interactiv expoziţional şi de informare trebuie să beneficieze de trafic pietonal ridicat şi de vizibilitate excelentă.

Suprafaţa netă necesară este de aproximativ 750m2 pentru Centrul interactiv expoziţional si de informare dintre care cel puţin 300m2 la parter, si de aproximativ 2.000 m2 pentru spaţiile de birouri.

Proprietarii interesaţi şi/sau reprezentanţii acestora, inclusiv agenţiile imobiliare şi dezvoltatorii imobiliari, sunt invitaţi să trimită detaliile de contact până la data de 11 aprilie 2021 ora 24h00, la următoarea adresă de e-mail:

inlo.ueepi@europarl.europa.eu

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.