Info

(P) ”În faţa sorţii suntem toţi vulnerabili” – o campanie a Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria

(P) ”În faţa sorţii suntem toţi vulnerabili” –...

Autor: Publicitate

23.04.2019, 16:12 128

„Am cedat în faţa problemelor. Dupa ce am pierdut casa, m-am îmbolnavit de diabet. Apoi mi-au descoperit şi alte probleme, printre care şi cu inima. Aşa a început tragedia vieţii mele”, aşa îşi începe povestea Gabriela Mihailovici, una dintre miile de paciente al Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, care primeşte lunar, gratuit, tratament şi acces la servicii medicale în cadrul Policlincii Sociale Baba Novac.

Ca doamna Gabriela Mihailovici sunt peste 2500 de pacienţi înscrişi la Policlinica Socială Baba Novac, oameni lăsaţi în afara sistemului a căror singură şansă la sănătate sunt consultaţiile şi tratamentele integrate gratuite susţinute de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria.

Încercările vieţii nu ocolesc pe nimeni, indiferent de statut şi poziţie sociala. Pacienţii Fundaţei Inovaţii Sociale Regina Maria sau persoane apropiate lor se confruntă adesea cu drame neştiute de nimeni, de adevarate lovituri ale destinului, în urma cărora pot rămâne fără loc de muncă, fără asigurări sociale, uneori chiar şi fără adăpost şi, drept urmare, fără şanse la servicii medicale şi la reintegrare socială.

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea activităţii policlinicii sociale, singurul sprijin medical pe care mii de oameni din Bucureşti îl au. De aproape 10 ani, aceşti oameni primesc servicii medicale de calitate, tratament, demnitate si respect din partea medicilor şi voluntarilor Fundaţiei.

”În faţa sorţii suntem toţi vulnerabili” este mesajul pe care Fundaţia vrea să îl transmită, lansând astfel un apel legat de nevoia de a vedea cu toţii că, în ciuda faptului că aceşti oameni sunt uitaţi de sistem, sunt lăsaţi în afara lui, ei sunt reali, au trecut prin drame şi vor să îşi recapete viaţa şi demnitatea.

Dacă pentru oricare dintre noi 2 euro pe lună nu înseamnă mult, viaţa acestor oameni, de cele mai multe ori, depinde de acest SMS. Cu ajutorul fiecărei donaţii, Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria le poate astfel oferi, în mod Gratuit, analize de laborator, consultaţii şi tratamente complexe (medicină internă, oftalmologie, stomatologie, psihologie, ginecologie, ecografii, dermatologie, pneumologie, etc) – pacienţilor sociali, fără venituri, fără asigurări medicale sau cu venituri foarte mici.

Cum se poate dona?

Trimiteţi un SMS la numărul 8844 cu text-ul “SOARTA”. Numărul este valabil în reţelele Orange România, Vodafone România şi Digi Mobil.

Când primiţi SMS-ul pentru confirmare, scrieţi “SOARTA DA”

Veţi primi confirmarea din reţeaua mobilă, acest lucru însemnând că v-aţi abonat cu succes la o donaţie lunară de 2 euro, astfel că donaţia se va efectua automat, în fiecare lună până în momentul în care vei decide să nu mai donezi.

Puteţi să încheiaţi donaţia lunară în orice moment trimiţând un text “SOARTA STOP” la 8844.

Puteţi relua oricând donaţiile lunare, trimiţând din nou codul “SOARTA” prin SMS la 8844.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO