Info

(P) HP Chromebook, device-ul care răspunde perfect nevoilor tale

(P) HP Chromebook, device-ul care răspunde perfect...

Autor: Publicitate

28.03.2016, 19:23 162

Viaţa urbană e mai alertă ca oricând, suntem permanent conectaţi, atenţi la ultimele trenduri, copleşiţi de informaţii, asaltaţi de dispozitive şi de noi tehnologii.

Suntem înconjuraţi de device-uri, de fel de fel de aplicaţii, dar în final toată experienţa noastră online are nevoie de garanţia unor lucruri simple: conectare rapidă la internet, siguranţa informaţiilor, documente organizate şi salvate in cloud, accesibile oriunde şi oricând.

HP aduce primul Chromebook în România tocmai pentru ca toate activităţile tale pe internet să fie cât mai simple şi rapide. Laptopul oferă o experienţă ultra-rapidă pe internet, porneşte în aproximativ 10 secunde şi, spre deosebire de computerele tradiţionale, îşi face actualizări periodice, care se desfăşoară fluent, fără întreruperea activităţii. Cu sistemul Chrome OS™ scapi de grija instalării de update-uri, anti-viruşi şi alte programe. Chromebook îţi oferă acces rapid, simplu şi securizat la toate fişierele tale.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele şi aplicaţiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet şi pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care foloseşte browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri şi tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive gratuit în primii doi ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toată muzica din Google Play Music. 

Subţire şi foarte uşor, device-ul cântăreşte doar 1.28 kg, este ultra-portabil şi asigură mobilitate maximă pentru cei care sunt mereu pe drumuri şi au nevoie de conexiune la internet oricând.  În plus, bateria are o autonomie de peste 8 ore.

Laptopul potrivit pentru momentele în care ai nevoie să cauţi informaţii pe drum, să-ţi verifici e-mailul foarte rapid, să stai pe chat pe canapeaua din sufragerie sau să te uiţi la un film în dreapta şoferului. Ai acces instant la toate aplicaţiile personale sau de muncă, cu ajutorul Google Drive Cloud.

Navighezi pe internet, citeşti ştirile, faci cumpărături online, îţi verifici e-mailurile! Toate lucrurile tale sunt în siguranţă, salvate şi organizate în cloud. Chromebook se mişcă extrem de rapid, se deschide în doar 10 secunde şi niciodată nu ai nevoie de update-uri. Ai acces la toate aplicaţiile din Google Store, iar activităţile tale sunt mult simplificate.

În acelaşi timp, aplicaţii precum Gmail Offline sau Google Docs permit salvarea locală a documentelor în lucru atunci când laptopul este folosit în modul offline, urmând ca la prima conectare să se salveze automat în cloud. HP Chromebook vine cu cele mai populare aplicaţii Google preinstalate, iar utilizatorii pot găsi şi mai multe aplicaţii în Chrome Web Store.

Un design prietenos, atractiv, foarte subţire. Se mişcă perfect şi te ţine mereu productiv şi în priză, chiar şi offline. Odată ce ai din nou acces la internet, documentele sau e-mailul tau se actualizează şi reiei activităţile de unde ai rămas. Gestionezi mai bine fişierele tale on-line, ai mobilitate maximă, iar totul e perfect organizat. Un device construit exact pe nevoile tale.

HP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro, la pretul de 99 euro cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani.

HP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.
 

hp.ro/chromebooks

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO