Info

(P) Grupul Syngenta s-a clasat pe locul 4 la nivel global şi este distins ca angajator de top în agricultură în Sondajul din anul 2020 al revistei Science

(P) Grupul Syngenta s-a clasat pe locul 4 la nivel global...

Autor: Publicitate

10.11.2020, 15:32 763

Grupul Syngenta a fost recunoscut ca unul dintre primii cinci angajatori în domeniul biotehnologiei din lume - şi cel mai bun angajator în domeniul agriculturii - în Sondajul Angajatori de Top din 2020 din revista Science. Compania s-a clasat pe locul patru în clasamentul anual al angajatorilor de top în domeniul biotehnologiei, industria biofarmaceutică, farmaceutică şi în industriile conexe, marcând cel mai bun clasament din istorie şi a 11-a oară în 12 ani de recunoaştere de către prestigiosul sondaj mondial.

Sondajul anual identifică companiile cu cea mai bună reputaţie ca angajatori, în baza a 21 de caracteristici, cu date colectate din peste 7,650 de chestionare completate de cititorii revistei Science şi de alte persoane invitate să participe la sondaje din industriile reprezentative. O societate de cercetare independentă efectuează sondajul şi foloseşte un proces matematic pentru a determina caracteristicile determinante ale unui angajator de top şi de a atribui un scor unic pentru a evalua reputaţia de angajator a fiecărei companii. Participanţii la sondaj au menţionat în mod specific leadershipulîn inovaţie şi responsabili social printre punctele forte ale grupului Syngenta.

„Oamenii de ştiinţă şi cercetătorii noştri sunt mândri de munca lor şi sunt dedicaţi ambiţiei companiei de a ajuta fermierii să hrănească în siguranţă şi în mod sustenabil omenirea”, a declarat Gusui Wu, Liderul Global Cercetare Seminţe. „Viitorul nostru depinde de inovaţie. În cercetare şi dezvoltare, încercăm să creăm condiţiile pentru accelerarea inovaţiei. Acestea includ consolidarea culturii colaborative, plasarea ştiinţei şi a oamenilor de ştiinţă în centru şi conectarea mai strânsă a proiectelor de cercetare şi dezvoltare cu nevoile fermierilor şi cu provocările planetei”.

Camilla Corsi, Lider Global Cercetare pentru protecţia culturilor, a adăugat: „Rolul nostru de lider în inovare este construit pe o gândire de colaborare deschisă. Avem o organizaţie de cercetare şi dezvoltare care se angajează pe deplin să colaboreze în parteneriat cu institute, universităţi şi ONG-uri din întreaga lume pentru a aduce noi tehnologii în mâinile fermierilor. Nu a existat niciodată un moment mai interesant pentru a lucra în agricultură”.

Recunoaşterea de către revista Science oferă încă o dovadă a angajamentului Grupului Syngenta de a fi liderul industriei în tehnologie şi inovaţie. Misiunea Grupului este de aduce pe piaţă inovaţii ştiinţifice, tehnologii şi servicii pentru a ajuta fermierii să furnizeze în mod sustenabil lumii hrană, furaje, fibre şi combustibili, conservând în acelaşi timp resursele şi protejând mediul. Compania continuă să investească în cercetare şi dezvoltare pentru a-i sprijini în continuare pe fermieri, susţinută de un centru de inovare în cercetare şi dezvoltare recent anunţat în Illinois, SUA, şi de achiziţia Sensako şi a unei companii de top în domeniul produselor biologice, Valagro.

„Business-ul nostru global cu seminţe se concentrează pe oferirea de valoare excepţională fermierilor de astăzi şi pe livrarea următoarelor mari progrese inovatoare care vor modela agricultura în viitor. Aceasta va implica reunirea rezultatelor biotehnologiei existente şi de nouă generaţie, a trăsăturilor native, combinate cu ştiinţa digitală şi a datelor, permiţându-ne să înţelegem mai bine diversitatea genetică şi să reproiectăm culturile pentru a maximiza randamentul şi utilitatea produsului”, a declarat Jeff Rowe, preşedintele Syngenta Seeds. „Prin combinarea disciplinelor ştiinţifice, suntem capabili să aducem pe piaţă o diversitate de trăsături genetice fermierilor din întreaga lume. Marii noştri oameni de ştiinţă oferă fermierilor cele mai bune produse şi cea mai bună tehnologie pentru a-i ajuta să prospere în medii cu multe provăcări”.

Clasamentul complet al sondajului din 2020 poate fi găsit pe site-ul de internet al revistei Science.

Compania are operaţiuni de cercetare în domeniul biotehnologiei şi a seminţelor la nivel global, cu centre de inovaţie în Research Triangle Park, Carolina de Nord, SUA şi Beijing, China. Pentru mai multe informaţii despre inovaţie în cadrul Grupului Syngenta, vizitaţi https://www.syngenta.com/innovation-agriculture.

Despre Grupul Syngenta

Grupul Syngenta este una dintre cele mai importante companii de inovare în domeniul agriculturii din lume, cu peste 250 de ani de activitate. Cei 48.000 de angajaţi din peste 100 de ţări se străduiesc să transforme agricultura prin produse şi tehnologii avansate care joacă un rol esenţial în a permite lanţului alimentar să hrănească lumea în siguranţă, în mod sustenabil şi cu respect pentru planeta noastră. Cu sediul social în Elveţia şi cu capital chinezesc, Grupul  este format din patru unităţi puternice de business - Syngenta Crop Protection cu sediul în Elveţia, Syngenta Seeds cu sediul în Statele Unite, ADAMA cu sediul în Israel şi Syngenta Group China - care oferă modalităţi în industrie de top pentru deservirea clienţilor de pretutindeni.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO