Info

(P) Grupul Mandy se luptă pentru un contract de peste 220 de milioane de euro din fonduri UE

(P) Grupul Mandy se luptă pentru un contract de peste...

Autor: Publicitate

04.09.2019, 07:00 706

Grupul Mandy, unul dintre cei mai mari producători de bunuri alimentare din România, se luptă pentru a câştiga un contract în valoare de peste 220 de milioane de euro din fonduri europene, destinat ajutorării persoanelor dezavantajate şi marginalizate din România.

Compania este, alături de partenerii săi, în ultima etapă a licitaţiei publice parte a Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD) 2018-2021. Prin proiectul POAD 2018-2021 vor fi oferite un număr de peste 7 milioane de pachete alimentare şi de igienă către aproape 1,19 milioane de persoane, valoarea totală a programului fiind de peste 220 de milioane de euro, sumă provenită din Fondul de ajutor european pentru cele mai defavorizate persoane.

Licitaţia POAD 2018-2021 a fost anulată şi reprogramată de mai multe ori în ultimii ani, rezultatul urmând a fi anunţat în perioada imediat următoare. Grupul Mandy, recunoscut pentru gama largă de produse alimentare de calitate pe care le produce, a depus oferte pentru a livra orez, făină, zahăr, paste, mălai, conserve (porc, vită şi pateu), gemuri şi ulei, împreună cu partenerii săi – reprezentaţi toţi de fabrici româneşti.

Suntem încrezători în capacitatea noastră de a livra la termen produse de calitate pe întreaga durată a desfăşurării actualului program, la un raport preţ – calitate imbatabil. Aceast program este unul dintre cele mai mari care ar urma să se desfăşoare în următoarea perioadă, ţinând cont atât de valoarea sa financiară foarte ridicată cât şi de numărul foarte mare de persoane care ar urma să beneficieze de pe urma sa. Astfel, corectitudinea desfăşurării procesului de licitaţie şi implicit rezultatul acesteia pot fi considerate ca fiind de interes naţional”, afirmă reprezentanţii Mandy.

Programul POAD 2018 – 2021 face parte din strategia organismelor Uniunii Europene de a combate sărăcia şi de a reduce diferenţele dintre cele mai defavorizate persoane şi restul populaţiei.

Prin intermediul programului, vor beneficia de pachete cu alimente de bază şi produse de igienă persoanele cele mai defavorizate din România, fără venituri sau cu venituri foarte mici sau persoane cu handicap sever.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO