Info

(P) Glovo Prime, de acum la 9.99 RON pe lună

(P) Glovo Prime, de acum la 9.99 RON pe lună

Autor: Publicitate

02.12.2020, 10:00 3333

Încă din luna noiembrie, utilizatorii aplicaţiei Glovo au posibilitatea de a încerca serviciul Glovo Prime, care le oferă livrări nelimitate pentru comenzile pe care aceştia le plasează la restaurantele şi magazinele selectate, cu doar 9.99 RON pe lună, faţă de 29.99 RON cât costa până acum.

Din dorinţa de a fi cât mai aproape de nevoile consumatorilor săi, dar şi de a le oferi o experienţă de utilizare cât mai plăcută, Glovo, cu ajutorul serviciului Prime, oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia, cu doar 9.99 RON pe lună, de livrări gratuite pentru comenzile plasate la restaurantele şi magazinele marcate în aplicaţie dacă valoarea lor depăşeşte 45 de lei în cazul restaurantelor şi magazinelor sau 150 de lei în cazul supermarketurilor. Serviciul Glovo Prime se poate activa direct din aplicaţia Glovo, în secţiunea Glovo Prime din contul de client, iar abonamentul se va reînnoi automat la fiecare 30 de zile, din momentul înregistrării. Cardul cu care se plăteşte abonamentul poate fi schimbat, iar utilizatorii se pot dezabona oricând doresc.

În România, peste 90% din comenzile Prime sunt plătite cu cardul, iar valoarea medie a unei comenzi prin Glovo Prime este în valoare de 73 RON comparativ cu 61 RON valoarea medie a unui non utilizator Prime. Mai mult decât atât, prin Prime, numărul mediu de produse per comandă este de 4.5, mai mare faţă de a unui non utilizator Prime (de 3.5) iar valoarea medie pentru categoria supermarket este de 140 RON pe când valoarea medie a unui non utilizator Prime este de 110 RON. Printre cele mai comandate produse de către userii Prime se află cheeseburgeri, apă plată, banane şi caffe latte.

Glovo România investeşte constant în îmbunătăţirea experienţei oferite şi estimează că în 2021 va creşte cu aproximativ 50% valoarea tranzacţionată prin intermediul aplicaţiei, ajungând la 230 de milioane de euro. În acelaşi timp, compania îşi propune şi dublarea hărţii Glovo în România, urmând ca numărul de oraşe în care aplicaţia este disponibilă să crească până la 65. Anul viitor ar putea marca 1 milion de noi descărcări ale aplicaţiei, ajungând la un total de 3 milioane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO