Info

(P) Glencore Agriculture România devine Viterra

(P) Glencore Agriculture România devine Viterra

Autor: Publicitate

13.05.2021, 12:30 2368

Glencore Agriculture România devine Viterra începând cu luna mai 2021, în contextul în care compania Glencore Agriculture a demarat un proces de rebranding la nivel global în luna noiembrie a anului trecut, devenind Viterra.

Numele Viterra inseamna vitalitate din pâmânt”, iar brandul este unul recunoscut deja la nivel global ca unul puternic conectat cu sectorul agricol.

Adoptarea numelui şi brandului Viterra reprezintă un moment important pentru business, întrucât compania este unul dintre cei mai mari traderi de materii prime şi cereale din România – şi unul dintre cei mai puternici din lume.

„Cu un singur nume şi un ţel comun, ne poziţionăm reţeaua într-o manieră solidă pentru prezent şi pentru viitor”.

Unirea sub acelaşi brand a activităţilor Viterra din cele 37 de ţări în care compania operează aduce sub aceeaşi identitate întreaga reţea dedicată agriculturii, care conectează producătorii şi consumatorii, oferind produse agricole sustenabile, de înaltă calitate şi cu o trasabilitate bună.

„Reţeaua noastră globală de oameni, capacităţi de stocare, logistică, transport şi birouri de marketing generează o valoare semnificativă pentru clienţii noştri din România, întrucât îi conectează cu clienţi din întreaga lume”.

Viterra vrea să creeze relaţii de succes şi de lungă durată atât cu partenerii, cât şi cu clienţii săi, iar reprezentantul companiei a explicat că „împreună putem realiza mai multe şi suntem mai puternici”.

„Clienţii vor începe de astăzi să vadă noul brand Viterra, însă dincolo de această schimbare rămânem la fel ca întotdeauna. Ţintim în continuare creşteri şi avem investiţii constant la nivelul reţelei noastre şi vom continua să conectăm industria agricolă”.

Despre Viterra

Noi, la Viterra, credem în puterea conectării. Reţeaua noastră integrată dedicată agriculturii conectează producătorii la consumatori, oferindu-le produse agricole sustenabile, de înaltă calitate şi cu o trasabilitate bună.

Cu peste 17.500 de angajaţi specializaţi care operează în 37 de ţări, reţeaua noastră strategică de facilităţi de stocare, procesare şi transport ne permite să oferim soluţii inovatoare şi să fim un deschizător de drumuri pentru clienţii noştri, în timp ce legăm parteneriate de durată. Împreună putem realiza mai multe şi suntem mai puternici.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO