Info

(P) Forte Partners îşi pune amprenta pe nordul Capitalei prin proiectul Aviaţiei Park

Autor: Publicitate

13.07.2021, 07:00 2478

Proiectul rezidenţial dezvoltat de Forte Partners în cartierul Aviaţiei este complet.

195 de noi apartamente finalizate în a doua etapă întregesc acum complexul, devenit o oază “verde”, atât la propriu, cât şi la figurat, în cea mai activă şi dezvoltată zonă de afaceri a Bucureştiului.

Geo Mărgescu, cofondator şi CEO Forte Partners, unul dintre cei mai experimentaţi manageri din segmentul imobiliar, a continuat consolidarea poziţiei pe care dezvoltatorul o are pe piaţă şi strategia sustenabilă a businessului. Expertiza sa de peste 2 decenii garantează standardele proiectelor Forte Partners, ce se remarcă ca repere în peisajul Capitalei, fie că vorbim de zona office sau cea rezidenţială.

Premiul „Residential Developer” obţinut la cea de-a 15-a ediţie a SEE Real Estate Awards, organizată de Europa Property Publications &Events în 2020, la categoria dezvoltări rezidenţiale, vine ca o recunoaştere firească a implicării, consecvenţei şi standardelor Forte Partners, ce îşi pun activ amprenta şi pe sectorul rezidenţial.

Aviaţiei Park, ultimul proiect de locuinţe dezvoltat de Forte Partners în nordul Capitalei, este acum complet, devenind un landmark “verde” într-una dintre cele mai atractive zone din Bucureşti.
Cele 4 corpuri de locuinţe formează un ansamblu cu circuit închis, unde te poţi bucura de zone aerisite, atent amenajate cu focus pe armonia dintre natură şi liniile arhitecturale ale construcţiei.

Desfăşurat pe 15.000 de mp, din care peste 11.000 mp sunt reprezentaţi de spaţii verzi, alei şi piaţete ce unesc clădirile, complexul rezidenţial este menit să fie mai mult decât un cămin. Este o comunitate, un refugiu de relaxare şi confort “acasă”, atât de aproape de forfota şi dinamica unui dintre cei mai importanţi poli de business din Capitală. Proiectul peisagistic atent gândit asigură şi un plus de intimitate şi siguranţă, datorită arborilor şi arbuştilor bine poziţionaţi.

Amplasat la doar 8 minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, în vecinătatea centrelor comerciale Promenada Mall şi Băneasa Shopping City, Aviaţiei Park este locaţia ideală pentru un stil de viaţă modern şi activ, în mijlocul oraşului, fără a fi însă privat de beneficiile naturii.

Proiectul este realizat de Forte Partners în colaborare cu biroul de proiectare ADNBA, nominalizat la premiul european de arhitectură Mies Van der Rohe. Abordarea modernă, ergonomia spaţiilor şi calitatea finisajelor, au adus proiectului şi premiul Premium High Project of the Year, la gala CPI Imobiliare 2018.

Noile corpuri de locuinţe finalizate la aceleaşi standarde înalte în cea de a doua etapă, găzduiesc şi ele apartamente de tip studio, cu 2, 3, 4 camere şi duplexuri de 3 şi 4 camere.
Accentul pus pe design şi funcţionalitate se vede prin suprafeţele bine optimizate ale locuinţelor, care combină ergonomia cu stilul modern şi calitatea materialelor.

Forte Partners se numără printre cei mai activi şi experimentaţi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, atât pe segmentul rezidenţial, cât şi office, cu nenumărate premii la nivel naţional şi internaţional. Clădiri reper precum Londra 27, Calderon 80, proiectele The Bridge şi Ştefan cel Mare Building sau Matei Millo Boutique Offices sunt dovezi ale excelenţei recunoscute oficial.

Fiind mereu la curent cu ultimele tendinţe în construcţii şi orientat către soluţii tehnice de înaltă calitate, dezvoltatorul este constant preocupat de impactul pe care îl are asupra oraşului prin atenţia la detaliile arhitecturale, dar şi prin modul în care îşi pune amprenta pe mediul înconjurător. 

Aviaţie Park se remarcă prin soluţiile şi materialele eco-friendly, durabile şi sustenabile, ce contribuie la certificarea Green Homes obţinută din partea Romania Green Building Council pentru eficienţă energetică.

Ce înseamnă asta?
În primul rând, avantajele energetice se vor vedea şi în costurile reduse ale facturilor lunare pentru energie şi apă. Datorită izolaţiei cu vată minerală bazaltică şi a faţadelor ventilate care asigură un mediu termic stabil şi un consum limitat de energie, te vei bucura de confort tot timpul anului, cu cheltuieli minime.

 „Eficienţa energetică şi confortul locatarilor se numără printre aspectele de care ţinem cont atunci când dezvoltăm un proiect rezidenţial, alături de strategia noastră de a construi locuinţe acolo unde sunt deja birouri, gândită tot în ideea confortului locatarilor, care nu mai pierd astfel timp preţios în drumul către şi de la locul de muncă spre casă. Această strategie s-a dovedit a fi corectă, iar cumpărătorii de apartamente din prima fază a ansamblului rezidenţial Aviaţiei Park au recunoscut potenţialul proiectului, proximitatea faţă de zona de birouri, calitatea construcţiei şi au gândit achiziţia ca pe o investiţie pe termen lung”, a declarat Geo Mărgescu, CEO şi cofondator Forte Partners.

 

Un alt avantaj al proiectului Aviaţie Park este faptul că poţi beneficia de Ipoteca Verde la achiziţia apartamentului prin credit bancar, adică rate cu dobânzi reduse şi o limită de creditare mai mare decât la Prima Casă.

Locaţie excelentă în zona de Nord, în apropiere de Herăstrău, calitate de excepţie şi o dezvoltare responsabilă şi durabilă pe termen lung: „Este unul dintre obiectivele noastre, să construim clădiri frumoase, clădiri durabile, care să rămână peste mulţi ani şi nu să fie doar o chestiune de profit“, declara Fondatorul Forte Partners.

Dacă eşti în căutarea unei locuinţe în zona de Nord, vino să vezi cum arată apartamentele disponibile în Aviaţie Park. Poţi programa vizită în Str. Căpitan Alexandru Şerbănescu, nr. 58 B, la telefon: 0737.888.000


 

 

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO