Info

(P) Enterprise Concept asistă companiile din mediul privat şi public prin soluţii care susţin accelerarea digitalizării şi automatizării proceselor de business în contextul COVID-19

RADU VOICU CEO / fondator, grupul Enterprise Concept – Hex IT

RADU VOICU CEO / fondator, grupul Enterprise Concept – Hex IT

Autor: Publicitate

04.11.2020, 08:00 412

Contextul pandemic a grăbit demararea proiectelor de digitalizare şi automatizarea proceselor de business în aproape toate industriile de pe piaţă.

Nevoia crescută şi aplecarea companiilor spre digitalizare au făcut ca Enterprise Concept, prin intermediul echipei sale de experţi business şi tehnici, să devină un partener de încredere pentru numeroase companii, oferind servicii de consultanţă şi implementare de înaltă calitate şi gestionând totodată, în cadrul soluţiilor livrate, obiective de business complexe.

Soluţiile de automatizare implementate de Enterprise Concept au avut şi continuă să aibă o creştere dinamică, în special în sectorul de retail, unde dată fiind preocuparea pentru siguranţă, companiile au optat pentru o digitalizare accelerată.

Printre soluţiile implementate cu succes în sectorul de retail de către echipa Enterprise Concept în aceasta perioadă se numără :

  • Automatizarea proceselor de business în relaţie cu furnizorii de marfă şi de servicii ai retailerului, incluzând procese de management al litigiilor dintre comenzi, recepţii şi facturi, automatizarea proceselor de procure-to-pay, managementul comenzilor, al recepţiilor şi al captării facturilor finale de la furnizor, managementul depozitelor şi hub-urilor logistice din perspectiva programării livrărilor sosite de la furnizor la depozit pe baza capacităţii de recepţie şi de depozitare, precum şi procese de calcul şi emitere automată a facturilor de penalităţi şi discount -uri comerciale;
  • Posibilitatea emiterii facturii fiscale direct de la calculatorul personal al clientului final, în vederea limitării contactului dintre client şi casier, precum şi degrevării operaţionale a operatorilor de la casă;
  • Automatizarea procesului de punctaje cu furnizorii de marfă sau de servicii;
  • Identificarea automată a stării fiscale a furnizorilor şi realizarea propunerilor de plată în timp real şi pe formatul agreat de băncile partenere;
  • Optimizarea comunicării între producători şi prestatorii logistici, prin implementarea unei soluţii care să interconecteze sistemele acestora.

Proiectele au fost realizate cu ajutorul echipei Enterprise Concept care a reunit consultanţi de business, consultanţi tehnici, arhitecţi de soluţii, specialişti UX/ UI şi testeri, care beneficiază de o expertiză de 15 ani în domeniul implementării de proiecte de automatizare şi digitalizare, pe piaţa locală.

Centric BPM, produsul proprietar Enterprise Concept ce reuneşte tehnologii flexibile şi de ultimă generaţie, a permis ca implementările să se realizeze în intervale de timp extrem de scurte, adaptate la complexitatea obiectivelor propuse.

Durata medie de implementare a soluţiilor noastre variază între 1 şi 6 luni şi este determinată de numărul de procese incluse şi gradul de personalizare dat de specificul de business al clientului.

« Anul 2020 reprezintă un an cheie pentru companie, fiind cel mai bun an din istoria Enterprise Concept.

Portofoliul de clienţi s-a diversificat în sectorul retail, unde suntem leaderi în automatizarea de procese, incluzând implementarea de proiecte la noi jucători principali din piaţă şi totodată pe verticale, prin câştigarea unor noi clienţi majori pe segmentele de distribuţie FMCG, distribuţie de materiale de construcţii, precum şi din sectorul public.

Din perspectiva cifrei de afaceri, compania va înregistra în acest an o cifră de afaceri de 15.000.000 RON, respectiv o creştere de 25% faţă de 2019. 

Gradul de adopţie a tehnologiilor de automatizare a crescut în acest an într-o proporţie semnificativă, iar leadership-ul companiilor din portofoliul Enterprise Concept promovează şi susţine acest demers, înţelegându-i importanţa.

Vedem o schimbare şi în atitudinea angajaţilor care beneficiază de astfel de sisteme, care sunt din ce în ce mai deschişi activităţilor de automatizare, pe măsură ce organizaţia lor devine digitală.

Maturitatea digitală şi viteza de reacţie sunt trăsăturile principale pe care le constatăm tot mai des la echipele interne ale clienţilor din portofoliu, iar aceste elemente contribuie la câştigarea şi consolidarea poziţiei lor de lideri de piaţă.

Echipa Enterprise Concept a reuşit să livreze proiecte critice pentru ecosistemul clienţilor săi, de care depindeau nu doar productivitatea şi eficientizarea activităţilor, ci şi siguranţa angajaţilor sau a partenerilor, precum clienţi finali sau furnizori, contribuind totodată şi la asigurarea îmbunătăţirii tuturor indicatorilor financiari ai organizaţiei.

De asemenea, suntem încântaţi să vedem o aplecare spre automatizarea proceselor de business şi în zona administraţiei publice, unde pandemia a arătat o nevoie crescută de digitalizare.

Ca dovadă a interesului crescut, în ultima perioadă putem identifica o serie de proiecte de digitalizare în zona de proiecte publice care permit inclusiv companiilor precum Enterprise Concept să contribuie la atingerea unui minim grad de automatizare în instituţiile publice, aspect atât de important pentru noi toţi.

Suntem optimişti şi încântaţi de un prim contract câştigat ca urmare a participării la o licitaţie publică în acest an şi sperăm ca astfel să contribuim şi noi la o administraţie publică mai flexibilă.», ne-a spus Radu Voicu, CEO al Enterprise Concept.

 

Despre Enterpise Concept

Enterprise Concept furnizează servicii de consultanţă şi implementare în vederea automatizării şi digitalizării companiilor din mediul privat şi public, ce provin din diferite industrii, cu focus pe industria de retail.

7 din primii 10 jucători de top din retailul românesc fac parte din portofoliul companiei şi beneficiază de expertiza specifică industriei prin intermediul unei echipe de 65 de consultanţi de business şi tehnici, ce reunesc o vastă expertiză în domeniu.

Enterprise Concept, un jucător principal de pe piaţa BPM şi DPA din România, lider în automatizari pe piaţa de retail, a fost înfiinţată în 2005, avand drept obiectiv trei concepte inovatoare de business: Decision Management System, Business Process Management şi Business Performance Management.

Află mai multe pe pagina oficială a companiei:

www.enterprise-concept.ro

Împreună reuşim să inovăm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO