Info

(P) Ecosistem IT&C fix, mobil şi sigur pentru IMM-uri, pe o singură factură, de la Orange Business Services

(P) Ecosistem IT&C fix, mobil şi sigur pentru IMM-uri,...

Autor: Publicitate

29.06.2021, 09:00 4387

Digitalizarea a devenit o necesitate de necontestat în ultimul an şi jumătate, iar lecţiile învăţate vor continua să aibă ecou mult după încheierea crizei sanitare. Una dintre aceste lecţii este că deciziile de business din prezent ne vor impacta business-ul de mâine, motiv pentru care companiile trebuie să analizeze cu atenţie nevoile unei afaceri agile, gata să pivoteze în funcţie de cerinţele pieţei şi ale clienţilor.

Un studiu Ipsos realizat în mai multe ţări europene, inclusiv în România, ne arată că nivelul de maturitate digitală şi cel de leadership al unei companii au explicat gradul cu care aceasta a putut să pivoteze în 2020 spre lucrul de acasă.

Companiile cu un nivel ridicat de digitalizare şi-au validat şi accelerat transformarea, făcând acest lucru cu instrumente şi procese digitale deja implementate pentru a încuraja angajaţii să lucreze de acasă. De exemplu, cu o conexiune fixă sau mobilă securizată, cu foldere partajate într-o reţea comună, cu aplicaţii de tipul Teams sau remote desktop connection. Totodată, companiile au mai avut la dispoziţie şi echipamente pentru mobilitatea angajaţilor, iar laptopurile, telefoanele mobile furnizate de către companie s-au numărat printre acestea. Tranziţia pentru aceste companii a fost scurtă, pentru că aveau o bază stabilă pe care au putut construi.

La polul opus, pentru multe alte business-uri, momentul introducerii stării de urgenţă a fost doar începutul pentru gândirea unor noi procese interne, pentru construirea unei infrastructuri pentru relaţiile cu clienţii, introducerea instrumentelor de lucru de la distanţă şi colaborare, reţele web şi multe altele. IMM-urile au fost, astfel, printre cele mai afectate companii, mai ales dacă luăm în calcul resursele limitate atât financiare, cât şi din punct de vedere al specialiştilor IT.

 

Pachete ITC personalizate

Acum când lucrurile reintră într-o nouă normalitate, Orange Business Services le propune companiilor mici şi mijlocii un ecosistem de soluţii construit pe conectivitatea fix-mobilă, unde fiecare nou serviciu vine cu resurse bonus, reduceri la abonament, luni gratuite sau funcţionalităţi suplimentare.

Conectivitate mobilă prin abonamentul Business Mobile şi cel puţin una dintre soluţiile de internet prin fibră, tehnologiile 5G la punct fix, acces dedicat la internet sau IP-VPN. Acest ecosistem de securitate cibernetică pentru reţea şi infrastructură de lucru fizică, hibridă sau virtuală poate fi benefic pentru orice companie mică sau mijlocie.

Securitate pentru conexiunile de date fixe şi mobile prin serviciile Business Internet Security, Security Pro for Fixed Data şi/sau Security Pro for Mobile Data, precum şi sistem complet de securitate pentru infrastructurile fizice (desktop-uri, laptop-uri, servere), virtuale (maşinile virtuale din cloud) şi hibride, prin Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security.

Soluţiile de colaborare Microsoft Office 365 oferă acces la aplicaţiile Office, spaţiu de stocare online, conferinţe video şi acces securizat la intranetul companiei.

Voce fixă cu centrală virtuală prin abonamentele de telefonie fixă Business Talk Lounge alături de serviciul Business One Voice pentru funcţionalităţile unei centrale telefonice fără investiţii suplimentare în infrastructură.

Abonamentul de televiziune prin satelit cu acces la posturi TV româneşti şi internaţionale pe televizor, telefon, tableta sau calculator.

Mai mult, IMM-urile îşi pot configura pachetul personalizat de care au nevoie, totul pe o singură factură.

Adiţional, chiar dacă până acum, departamentul IT avea numai atribuţii strict operaţionale, în ultimii ani, ca rezultat al digitalizării, au apărut schimbări importante. Acesta a preluat şi conducerea iniţiativelor de transformare digitală a întregii companii şi gestionează proiectele IT din diferite linii de business. Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experienţă globală precum Orange Business Services prin serviciul de consultanţă şi integrare IT.

 

.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO