Info

(P) Digitalizarea departamentului HR cu cea mai flexibilă aplicaţie de pontaj - iFlow. A atins pragul de 1000 de companii româneşti înregistrate în aplicaţie la numai 6 luni de la lansare

Autor: Publicitate

08.04.2019, 09:00 1265

Digitalizarea proceselor dintr-o companie a ajuns să nu mai fie o alegere ci o nevoie majoră. Business-urile de succes aleg să investească în diferite soluţii automatizate pentru a reduce semnificativ timpul alocat activităţilor uzuale din cadrul companiei, crescând astfel productivitatea şi valoarea adăugată. Pontajul angajaţilor este una dintre activităţile care consumă cel mai mult timp în cadrul unei companii. Nu mai trebuie să fie aşa!

Datorită unei echipe de tineri pasionaţi din domeniul IT, pontajul poate fi uşor şi rapid. Echipa iFlow a creat o aplicaţie de pontaj online completă şi foarte simplu de folosit. Metodologia de lucru folosită pentru dezvoltarea aplicaţiei este Agile, bazându-se în mare parte pe feedback-ul primit de la utilizatori. Astfel, iFlow a devenit o aplicaţie care se pliază pe nevoile oricărei companii, indiferent de domeniul de activitate. 

Care sunt beneficiile în urma utilizării aplicaţiei iFlow?

1.  Poţi crea programul de lucru pe orice intervale de timp: 12/24, schimburi şi ture de muncă, inegal sau parţial. În funcţie de programul setat, aplicaţia înregistrează şi calculează orele de muncă ale angajaţilor.

2.  Generezi foaia de pontaj completată automat, cu un singur click. 

 

3.  Aplicaţia calculează orele suplimentare şi orele de noapte ale angajaţilor tăi.

4.  Ai posibilitatea de a adăuga un număr nelimitat de evenimente prestabilite în aplicaţie sau create de tine care să fie evidenţiate şi calculate în pontaj. Ex: Concediu de odihnă sau medical, Delegaţie, Ore suplimentare sau Învoiri.

5.  Beneficiezi de toate rapoartele uzuale din cadrul unei companii, completate automat: Tichete de masă, Concediu plătit sau medical, Pontaj cu sau fără ore suplimentare, Ore suplimentare şi învoiri, Angajaţi şi Condica de prezenţă. Nu mai ai nevoie de dosare sau de multiple tabele pentru toată această evidenţă.

6.  Alcătuieşti echipe în funcţie de departamente şi apoi numeşti team leaderi pentru fiecare. Respecţi ierarhia organizaţională din cadrul companiei, încurajezi munca şi coordonarea din cadrul echipelor.

7.  Poţi să oferi acces în aplicaţie tuturor angajaţilor sau doar liderilor de echipă. 

8.  Te bucuri de o serie de cereri şi adeverinţe, completate automat. 

9.  Ai o vedere de ansamblu clară asupra timpului muncit din compania ta. Este important ca administrator să urmăreşti productivitatea muncii şi felul în care liderii de echipă îşi coordonează echipa, cu iFlow verifici asta simplu şi rapid.
 
 

10.  Se poate utiliza atât de pe varianta desktop (cu orice sistem de operare) cât şi de pe varianta mobilă (telefon sau tabletă). Ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru a avea accesa de oriunde şi oricând.

Aplicaţia este foarte intuitivă şi uşor de folosit, are o interfaţă prietenoasă iar echipa de suport răspunde prompt oricărei întrebări. iFlow poate susţine un număr nelimitat de angajaţi şi de date, este perfectă atât pentru companiile mari cât şi pentru cele mici. Nu ai încă un cont în aplicaţie? Este timpul să simplifici modul în care faci pontajul angajaţilor tăi. Înregistrează-te gratuit acum! 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO