Info

(P) Dezvoltatorul EUROVIAL Residence a inaugurat ansamblul rezidenţial exclusivist SEA ON pe plaja din Mamaia Nord şi îşi extinde afacerile pe segmentul Property Management. Urmează investiţii noi la Marea Neagră.

(P) Dezvoltatorul EUROVIAL Residence a inaugurat...

Autor: Publicitate

04.08.2021, 08:00 6731

Proiectul exclusivist SEA ON din Mamaia Nord este primul de această anvergură finalizat în proporţie de 95% de către EUROVIAL Residence şi se diferenţiază printr-o poziţionare de top, fiind amplasat chiar pe plajă, în apropiere de cluburi şi de cele mai în vogă puncte de atracţie. Complexul deţine 400 de apartamente cu finisaje premium, dotări de ultimă generaţie (cum este, de exemplu, sistemul avansat SMART HOME) şi o zonă adiacentă de promenadă modernă şi foarte spaţioasă, de peste 3000 mp, destinată activităţilor variate de relaxare şi petrecere a timpului liber, printre care restaurante, terase, plajă privată, bază nautică, loc de joacă pentru copii indoor şi outdoor, precum şi o zonă de fitness, cu piscină.

„Am dezvoltat acest proiect, pornind de la necesităţile unui public select, care pune accent pe durabilitate, calitate şi performanţă şi pentru care confortul la standardele cele mai ridicate este mai important decât plafonarea costului de achiziţie la un anumit nivel, cu sacrificarea potenţialului care aduce plusvaloare. De aceea nu ne-a surprins rapiditatea cu care s-au vândut spaţiile locative – am încheiat peste 60% dintre antecontracte încă în stadiul de construcţie, iar la momentul actual avem deja vândute 85% din totalul apartamentelor. Pe de altă parte, pandemia nu a redus cererea, ci, dimpotrivă, observăm că din ce în ce mai multe familii şi cupluri caută rezidenţe ca SEA ON, unde pot petrece timp de calitate împreună şi în care se pot bucura de o viaţă socială relaxantă, cu o varietate mare de opţiuni. Viitorul aparţine mini-comunităţilor cu preferinţe comune, consolidate în jurul unui punct de atracţie, care le oferă tot ceea ce au nevoie. Noi, ca dezvoltatori pe zona premium, urmărim acest obiectiv prin toate proiectele noastre.”, declară Virgil Lixandru, CEO al EUROVIAL Residence şi antreprenor cu experienţă în mai multe domenii de business.

Complexul este destinat şi celor care intenţionează să îşi rentabilizeze investiţia, prin includerea proprietăţii în sistemul închirierilor de agrement. În acest sens, dezvoltatorul şi-a extins linia de business cu EUROVIAL Property - divizia proprie de Property Management. Această extensie este un plus oferit proprietarilor care se aşteaptă la randamente profitabile din închirierea spaţiilor locative în regim de aparthotel.

„Chiar dacă iniţial există tentaţia unui câştig suplimentar din închirierea spaţiului locativ pe cont propriu, deoarece se elimină anumite comisioane, în fapt, aceasta este o iluzie, pentru că intervin automat şi alţi factori, cum sunt asigurarea serviciilor obligatorii la cel mai înalt standard (de exemplu: curăţenie, gestionare şi logistică etc) sau siguranţa proprietăţii şi a activelor componente. O dată cu apartenenţa la o companie de Property Management, mai ales când aceasta şi-a concentrat toate resursele chiar în locaţia complexului, proprietarii au un potenţial de câştig poate uşor mai mic, dar sigur, fără a fi implicaţi în procesul de închiriere, precum şi garanţia conservării tuturor parametrilor din dotare, cu riscuri minime. Specializarea înseamnă eficientizare şi nu invers.” concluzionează Virgil Lixandru.

Tot la Mamaia, dar amplasat pe malul lacului Siutghiol, foarte aproape de Constanţa, EUROVIAL Residence are în execuţie un al doilea proiect exclusivist, LAKE ON, cu o arhitectură modernă şi design funcţional. Complexul are la bază cele mai noi tehnologii în construcţii, fiind dotat cu o parcare subterană inovativă pe două niveluri şi ponton privat. Din cele 178 apartamente, mai mult de 75% sunt deja contractate la acest moment.

„Experienţa în proiecte exclusiviste la malul mării este relevantă în demararea de noi investiţii importante ale EUROVIAL Residence, o parte dintre acestea fiind la stadiul de proiectare. Vom reveni cu noi detalii în preajma lansărilor pentru precontractare, dar putem garanta deja că se încadrează în zona high class – premium, aşa cum v-am obişnuit, şi că vor reprezenta noul trend al comunităţilor urbane de la Marea Neagră” ne declară Virgil Lixandru.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO