Info

(P) De peste 100 de ani, misiunea Terapia – o companie SUN PHARMA este să aducă o contribuţie esenţială în viaţa oamenilor prin medicamente si produse inovatoare

Autor: Publicitate

04.02.2022, 15:00 109

De peste 100 de ani, misiunea Terapia – o companie SUN PHARMA este să aducă o contribuÅ£ie esenÅ£ială în viaÅ£a oamenilor prin medicamente si produse inovatoare. Succesul durabil al celui mai mare producător de medicamente din România, Terapia, reflectă preocuparea centrală de a pune ÅŸtiinÅ£acercetarea ÅŸi inovaÅ£ia Ã®n slujba oamenilor, pentru a ajuta la prevenirea ÅŸi tratarea bolilor.

Gama extinsă de produse creată pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de sănătate ale oamenilor este rezultatul unui secol de experienţă si expertiză acumulate. Deci, nu e de mirare că Terapia este astăzi sinonimă cu tratamente moderne, de înaltă calitate. 

Fără îndoială, inovaÅ£ia va fi cea care va caracteriza compania ÅŸi în viitor pentru a furniza cele mai avansate soluÅ£ii ÅŸi opÅ£iuni de tratament care cresc calitatea vieÅ£ii ÅŸi îmbunătăţesc starea de sanatate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO