Info

(P) Cum pregăteşte un Executive MBA liderii digitali

(P) Cum pregăteşte un Executive MBA liderii digitali

Autor: Publicitate

06.04.2021, 14:00 117

Digitalizare în mediul de business se află pe un trend crescător şi se va consolida în 2021, potrivit specialiştilor. Pentru a naviga cu succes acest proces, companiile aleg, în general, să delege responsabilitatea transformării digitale unui lider din cadrul companiei, care se remarcă prin ambiţie, viziune şi aptitudini avansate.

Cătălin Drăgoi este Digitalization Leader Central Eastern Europe pentru Honeywell Building Technologies, fiind implicat direct în transformarea şi digitalizarea diviziei de soluţii şi automatizări pentru clădiri. Pentru a conduce inovaţia digitală în cadrul companiei, acesta a decis ca mai întai să se reinventeze pe sine profesional, participând la programul de Executive MBA organizat la Bucureşti de WU Executive Academy. Acesta povesteşte cum l-a pregătit experienţa de EMBA pentru rolul său de lider digital:

“Obiectivul meu a fost unul simplu şi clar: să particip la programul de EMBA oferit de WU, concentrându-mă în mod special pe îmbunătăţirea punctelor mele forte şi pe corectarea zonelor mai slabe, pentru a performa mult mai bine în activităţile pe care le desfăşor. Ceea ce am primit însă în cadrul programului mi-a schimbat perspectiva asupra lumii. Începând cu partea de curriculă academică, prin care mi-am putut îmbunătăţi cunoştinţele, mergând mai departe către profesorii inspiraţionali care, într-un mod atât de natural, m-au ajutat să înţeleg pe deplin importanţa rolului unui lider atunci când acesta şi echipa se află în faţa unor schimbări atât de ample şi a unei conjuncturi ambigue. Nu ar fi fost totul complet fără grupul de colegi profesionişti, care mi-au oferit noi perspective şi un feedback autentic de fiecare dată când m-am confruntat cu o situaţie dificilă. Îmi doresc să contribui, cu experienţa acumulată, acolo unde este de cea mai mare valoare, aducând întotdeauna latura umană şi un nivel ridicat de energie în tot ceea ce facem.“

Executive MBA Bucharest este singurul program triplu acreditat EQUIS, AACSB şi AMBA din România, adresându-se managerilor şi antreprenorilor care vor să îşi propulseze dezvoltarea în carieră şi competenţele de lider. Anul acesta, aplicanţii la program pot beneficia de burse de studiu în valoare totală de 115.000 euro, oferite de WU Executive Academy în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Programul va începe în luna noiembrie şi se va desfăşura part-time, timp de 16 luni. Studenţii au ocazia de a lucra cu profesori de la cele mai prestigioase universităţi din lume, printre care Universitatea de Economie şi Afaceri din Viena (WU), IE (Spania) şi Carlson School of Management (SUA). Pe parcursul celor 14 module, aceştia abordează subiecte extrem de actuale precum inovaţie, change management sau business analytics.  

Înscrierile pentru burse au loc până la data de 25 mai 2021 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.  


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO