Info

(P) Cum ajută un program de Executive MBA liderii în digitalizarea companiei

(P) Cum ajută un program de Executive MBA liderii în...

Autor: Publicitate

05.05.2020, 08:00 420

Digitalizarea mediului de business din România este un proces în continuă desfăşurare. Cu toate că beneficiile sale sunt nemăsurabile, 1 din 2 manageri o consideră un demers disruptiv pentru activitatea businessului, potrivit unui studiu Ipsos din 2019. Astfel, pentru a înţelege cât mai bine complexităţile şi consecinţele sale, tot mai mulţi lideri apelează la expertiza profesorilor de EMBA care, în clasele lor, acoperă subiecte de transformare digitală pe toate palierele business-ului.

Cătălin Drăgoi, Connected Services Centre Leader în cadrul Honeywell Building Solutions a pornit în această călătorie venind dintr-o companie multinaţională, unde este implicat direct în transformarea şi digitalizarea diviziei de soluţii şi automatizări pentru clădiri. Experienţa de un an şi jumătate de Executive MBA l-a pregătit să performeze mai bine şi să implementeze noile tehnologii în beneficiul departamentului pe care îl conduce.

“Experienţa avută în cadrul programului mi-a schimbat complet perspectiva asupra lumii de business, iar profesorii m-au ajutat, într-un mod atât de natural, să înţeleg importanţa rolului unui lider atunci când acesta şi echipa se află în faţa unor schimbări atât de ample şi a unei conjuncturi ambigue. De asemenea, grupul de colegi, profesionişti cu experienţă din domenii diferite, mi-au oferit noi perspective şi un feedback autentic de fiecare dată când m-am confruntat cu o situaţie dificilă în activitatea mea. Îmi doresc să contribui, cu experienţa acumulată, acolo unde este de cea mai mare valoare, aducând întotdeauna latura umană şi un nivel ridicat de energie în tot ceea ce facem“, afirmă Cătălin.

Managerii şi antreprenorii care doresc să îşi accelereze creşterea în carieră şi să înţeleagă cum îi poate ajuta digitalizarea în dezvoltarea businessului, pot beneficia de burse în valoare de peste 100.000 EUR oferite de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, în parteneriat cu Ziarul Financiar, pentru programul pe care universitatea austriacă îl organizează anual în Bucureşti.

Prezent pe piaţa românească din 2006, WU Executive MBA Bucharest este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA) din România şi se situează constant în topurile celor mai bune programe de Executive MBA din ţară.

Programul va începe pe data de 11 noiembrie 2020, acesta desfăşurându-se pe parcursul a 16 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă. Studenţii vor beneficia de trei module internaţionale, în Austria şi SUA, dar şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA.

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 2 martie – 31 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO