Info

(P) Cognizant Softvision aduce o experienţă nouă participanţilor la UNTOLD

(P) Cognizant Softvision aduce o experienţă nouă...

Autor: Publicitate

30.07.2019, 14:34 490

Furnizorul de servicii globale IT a creat o aplicaţie smart pentru Info Point-ul UNTOLD.

Cognizant Softvision, lider pe piaţa IT din România, se alătură echipei Untold, unul dintre cele mai renumite festivaluri de muzică din Europa, pentru a aduce o experienţă unică participanţilor de la evenimentul din Cluj-Napoca, din perioada 1-4 august.

Cognizant Softvision, UNTOLD "Innovation Partner", creează o punte între tehnologie şi festivalieri. Printr-o aplicaţie de tip asistent virtual, participanţii la festival vor avea acces la o experienţă inedită pentru a accesa într-un mod interactiv ghidului festivalului, cu informaţii despre orele concertelor, locurile de relaxare ascunse, disponibilitatea standurilor de mâncare, opţiunile de transport public şi multe altele. În plus, cu ajutorul inteligenţei artificiale de la punctele de informare ale festivalului, oamenii vor putea să descopere şi să exploreze lumea magică Untold.

"La modul în care evoluează astăzi lumea digitală, credem că inovaţia trebuie să fie nucleul oricărei afaceri. Prin parteneriatul cu Untold, scopul nostru este de a aduce tehnologia şi inovaţia mai aproape de oameni. Pentru a realiza acest lucru, creăm o lume imersivă în care participanţii la festival pot avea acces la informaţiile necesare mai repede, în timp ce au parte de o interacţiune fără întreruperi, prin intermediul asistentului virtual ", spune Vasilica Zuld, HR Director Cognizant Softvision Romania.

Participanţii la festival sunt invitaţi la standul Cognizant Softvision pentru a afla ce provocări au pregătit pentru ei personajele magice - The King, The Archer, The Muse şi The Tech Knight. Acceptaţi provocările lor şi aveţi şansa de a câştiga o dronă, scutere electrice, tatuaje temporare şi multe alte premii.

Prezenţa Cognizant Softvision la festivalul Untold face parte din lansarea oficială a noului brand în România. Softvision a fost achiziţionat de Cognizant, una dintre cele mai importante companii de servicii IT din lume, la finalul anului 2018. Cu o istorie de peste 20 de ani în România, Softvision este un partener transformaţional de încredere pentru clienţii sai, prezenţi în Fortune 500, iar achiziţia sa, de către gigantul Cognizant oferă scală globală şi întăreşte poziţia noului brand ca furnizor de produse şi soluţii software inovative bazate pe tehnologii de ultimă generaţie.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul: https://untold.cognizantsoftvision.com/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO