Info

(P) Catena Racing Team a câştigat din nou Cupa Companiilor la fotbal

(P) Catena Racing Team a câştigat din nou Cupa...

Autor: Publicitate

12.05.2021, 12:00 626

După o pauză competiţională impusă de pandemia de coronavirus, echipa de fotbal Catena Racing Team s-a întors mai în formă ca oricând în teren, câştigând şi ediţia din acest an a Cupei Companiilor, după ediţia din 2019, cu 7 victorii şi o singură înfrângere.

Organizată la Bucureşti în această primăvară şi ajunsă la cea de-a 9-a ediţie, competiţia a reunit unele dintre cele mai bune echipe de fotbal afiliate la Liga Companiilor: AESAV, Catena Racing Team, Ericsson, Fair Play, Lex Lazio, Lindab, PepsiCo, RCS&RDS şi Rompetrol.

Cele 9 echipe participante au fost împărţite în 3 grupe, meciurile disputându-se în sistem tur-retur, iar câştigătoarele grupelor înfruntându-se în faza finală. Toate meciurile au fost jucate în aer liber, pe terenurile cu gazon artificial de la Spectrum Bucureşti, respectându-se toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Catena Racing Team a câştigat fără drept de apel grupa C, în care a jucat alături de formaţiile Fair Play şi Lex Lazio, obţinând 4 victorii din tot atâtea partide disputate: o dublă victorie cu 5-0 în faţa echipei Fair Play, respectiv 3-1 şi 6-2  cu Lex Lazio.

În faza finală a competiţiei, Catena Racing Team şi-a disputat trofeul cu câştigătoarele celorlalte două grupe, Lindab şi Rompetrol. După 4 meciuri mult mai echilibrate, Catena Racing Team a obţinut 3 victorii, după 1-0 şi 0-1 cu Rompetrol şi 1-0 şi 3-1 cu Lindab. Cu un total de 9 puncte, Catena Racing Team şi-a adjudecat trofeul ediţiei a 9-a, câştigând pentru a doua oară consecutiv Cupa Companiilor, după ediţia din 2019. Poziţiile următoare ale podiumului au fost ocupate, în ordine, de Rompetrol, cu 7 puncte, şi Lindab, cu 1 punct.

De asemenea, cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Aurel-Ionuţ Tutunaru, jucător al echipei Catena Racing Team.

Cu acest al doilea titlu al Cupei Companiilor, Catena Racing Team a adunat 5 trofee în competiţiile Ligii Companiilor, în ultimii ani, după Superliga Companiilor 2017, Cupa Constructorilor 2019 şi Campionatul Companiilor - 2.Liga 2018/19.

Echipa campioană Catena Racing Team a avut următoarea componenţă: Adrian Cruceană  - căpitan, Marius Aranghel, Mihai Cană, Silviu Costache, Sorin Drăgan, Victor Ezaru, Gabriel Micu, Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Ionuţ Tutunaru, Andrei Vlăsceanu, Virgil Bejenaru - antrenor şi Ovidiu Gorcea -Team Manager.

Cupa Companiilor este o competiţie organizată de Organizaţia Naţională Liga Companiilor, care şi-a început activitatea în anul 2008, membru exclusiv în România al Uniunii Europene de Fotbal pentru Companii (E.F.B.L.U.) – organism independent înfiinţat în anul 2006, în Polonia.

Catena Racing Team este cel mai mare club polisportiv corporatist din România, format din pasionaţi de sport din firmele grupului (Fildas, Catena, Tonica Group, Smart Soft Power) şi din afara sa. În cei 6 ani de activitate, Catena Racing Team a dobândit un palmares impresionant, cu 336 de podiumuri ocupate - 102 medalii de aur, 122 medalii de argint şi 112 medalii de bronz.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO