Info

(P) Cargus, soluţia de servicii personalizate pentru afacerea ta!

(P) Cargus, soluţia de servicii personalizate pentru...

Autor: Publicitate

17.03.2021, 17:05 833

Cu o experienţă acumulată în 30 de ani de activitate pe piaţa locală de curierat, Cargus aplică o abordare construită pe specificul afacerii tale prin personalizarea serviciului Pallet Standard şi alternativa oferită de serviciul Standard Plus, menite să îţi pună la dispoziţie soluţii predictibile pentru a derula comenzile către clienţi în cel mai eficient mod posibil.

Avansul comerţului electronic şi posibilitatea de a dezvolta o afacere fără un punct fizic de desfacere reprezintă oportunităţi ideale pentru dezvoltarea business-urilor în România în această perioadă, însă pot prezenta şi provocări din punct de vedere logistic.

Cargus, cea mai experientată companie de curierat de pe piaţa din România în aplicarea de soluţii personalizate pentru derularea relaţiei cu clienţii existenţi şi potenţiali, aduce si de această dată o modalitate specifică de adaptare a serviciilor pentru transport de marfă, integrând două servicii - Pallet Standard şi Standard Plus – într-o structură care are în vedere simplificarea pentru clienţi a livrărilor cu greutăţi de peste 30 kg şi până la 800 kg.

Beneficiind de acoperirea flotei Cargus, pachetul tău ajunge în maxim 4 zile lucrătoare la oricare dintre cele 13.600 localităţi deservite, chiar la uşa clientului, inclusiv livrare door-to-door pentru colete de până la 50 kg, confirmare de primire, la orice cod poştal din România!

Îţi integrăm afacerea în  ecosistemul logistic dezvoltat de Cargus, printr-un serviciu customizat, având acum preţuri speciale pentru serviciile Pallet Standard şi Pallet Standard Plus, informaţiile fiind disponibile pe site-ul Cargus.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO