Info

(P) Burse de până la 100.000 de euro la programul Executive MBA Bucharest oferit de cea mai mare universitate de business din Europa

(P) Burse de până la 100.000 de euro la programul...

Autor: Publicitate

14.07.2020, 09:00 618

WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena - cea mai mare universitate de business din Europa, oferă burse în valoare totală de până la 100.000 de euro la programul Executive MBA Bucharest, care va începe în luna noiembrie a acestui an. WU EMBA Bucharest se adresează managerilor şi antreprenorilor cu o experienţă de business de minim 5 ani.  Programul conţine 14 module, desfăşurate pe parcursul a 16 luni, în regim part - time, oferind cursanţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională pe perioada studiilor.     

Viitorii studenţi îşi pot depune aplicaţiile până la data de 15 septembrie 2020. Executive MBA Bucharest se afla în top trei al celor mai apreciate programe de educaţie executivă din ţară şi este singurul care beneficiază de triplă acreditare (EQUIS, AMBA şi AACSB). La nivel mondial, programul de Executive MBA livrat de WU Executive Academy se plasează în top 50 programe EMBA.    

“Obţinerea unei diplome de EMBA este o oportunitate unică în viaţă. Viitorii studenţi ai WU Executive Academy se pot aştepta la o experienţă dinamică şi solicitantă, dar care le va dezvolta abilităţile şi maximiza potenţialul de a deveni lideri în business. Programul nostru de Executive MBA este în permanenţă adaptat la cele mai recente şi importante tendinţe şi probleme economice, tehnologice şi sociale, fiind conceput special pentru a învăţa managerii să facă faţă provocărilor reale, cu care se confruntă zi de zi în industrii şi afaceri foarte solicitante. Datorită structurii part-time, ştudenţii au posibilitatea să aplice în cel mai scurt timp, la locul de muncă, noile cunoştinţe şi instrumente de management dobândite la cursuri”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic al Executive MBA Bucharest.

Programul EMBA Bucharest triplu-acreditat este recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la cele mai prestigioase universităţi din lume, precum IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA. Programul include trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA, care oferă studenţilor posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele despre diferite contexte instituţionale şi de a interacţiona cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziţie, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, axată în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări şi discuţii interactive între studenţi, dar şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

„Bursele de studiu reprezintă o oportunitate pe care WU Executive Academy doreşte să o ofere managerilor şi antreprenorilor cu merite deosebite, cu scopul de a le facilita participarea la un program de educaţie executivă apreciat la nivel internaţional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată cursurilor noastre, prin experienţa, pasiunea şi motivaţia de care dau dovadă, a declarat Adriana Codruţa Georgescu, Program Manager Executive MBA Bucharest.   

Prezent pe piaţa românească din 2006, Executive MBA Bucharest numără până în prezent peste 300 de alumni. Din totalul acestora, 41% au schimbat angajatorul, 38% au fost promovaţi în funcţii superioare de conducere, iar 13% au devenit antreprenori. Studenţii programului au o medie de vârstă de 36 de ani, cu 14 ani de activitate profesională, dintre care 7 ani de experienţă în management.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).  

Detalii despre înscrieri pot fi accesate pe: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

 

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial. Portofoliul educaţional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar şi diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educaţie executivă din Europa Centrală şi de Est.  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO