Info

(P) Bucin Mob, companie antreprenorială de la Reghin recunoscută internaţional, lansează căsuţa modulară din lemn Skadi

Autor: Publicitate

23.06.2021, 09:00 1370

Bucin Mob, un jucător greu pe piaţa externă şi un producător român de mobilier apreciat în Europa, lansează o nouă tendinţă pe piaţă: căsuţa modulară din lemn Skadi. Afacerea de familie înfiinţată în anul 1993 la Reghin este recunoscută pentru experienţa, profesionalismul şi unitatea în dezvoltarea de produse noi şi competitive pe orice piaţă, ajungând la o cifră de afaceri de cca. 5 milioane de euro pe an.

Cu aproximativ 30 de ani de experienţă în domeniul prelucrării lemnului, Bucin Mob produce la fabrica din Reghin ferestre şi uşi din lemn stratificat, construcţii din lemn, mobilier de grădină şi mobilier din lemn masiv semnat de designeri români. Lansarea unui nou concept modular de căsuţă de grădină din lemn de răşinoase vine ca urmare a analizei cererii de pe piaţă, dar şi a tendinţei oamenilor de a se orienta spre un spaţiu versatil, sigur, care să îndeplinească nevoia acestora de mobilitate şi relaxare.

„În proporţie de 70-75%, producţia fabricii noastre este îndreptată către export în mai multe ţări europene, pieţe predilecte fiind Germania, Austria, Ungaria, Italia, Slovenia, Elveţia şi Franţa. Căsuţa modulară din lemn Skadi este un pariu pe care îl facem cu piaţa din România şi nu numai. Am dezvoltat acest concept din dorinţa de a-i oferi omului modern un spaţiu în care să evadeze, să se conecteze cu natura şi să se bucure de libertate, aşa cum şi-o defineşte fiecare pentru sine. Lasă frâu liber imaginaţiei şi permite diferite variante de montaj şi amenajare, astfel încât să se potrivească dorinţelor viitorilor beneficiari”, a explicat Lucia Bucin, CEO Bucin Mob.

În proiectarea Skadi, echipa Bucin Mob a pornit de la conceptul căsuţei de grădină clasice, cu rol mai ales de depozitare, pe care l-a dus la alt nivel, de petrecere a timpului liber. Principiul de bază a fost cel al modularităţii, pentru a permite personalizarea după nevoile fiecăruia. Realizată din lemn de răşinos, are un design contemporan şi minimalist, este spaţioasă şi nu necesită fundaţie sau autorizaţie de construcţie.

Cu ocazia lansării căsuţei modulare de lemn Skadi, Bucin Mob oferă 25% reducere pentru achiziţionarea sa, până la data de 31 august 2021. Pe teritoriul României, transportul este gratuit. Pachetul nu include şindrila pentru acoperiş.

Compania Bucin Mob are la bază trei principii: conştiinţa lucrului bine făcut, inovaţia şi calitatea. Afacerea de familie recunoscută internaţional a pornit de la un mic atelier în curtea familiei şi a ajuns la o echipă de 80 de persoane, utilaje moderne şi o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro pe an. Produsele societăţii sunt destinate majoritar exportului în ţări europene. În piaţa locală, Bucin Mob vinde prin distribuitori, prin revânzători, prin canalele online proprii, dar şi prin trei magazine proprii situate în Reghin, Braşov şi Bucureşti. Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, Fair Trade (BSCI) şi ISO 9001/2008.

Mai multe informaţii despre produsele Bucin Mob şi galerii de imagini sunt disponibile pe website şi pe pagina de Facebook.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO