Info

(P) “Bucharest International Schools University Conference”, locul unde elevii au întâlniri One –To-One cu universităţi de top din întreaga lume!

(P) “Bucharest International Schools University...

Autor: Publicitate

09.10.2019, 14:26 147

Tinerii cu vârste între 14 şi 18 ani, interesaţi să-şi urmeze studiile sau să îşi facă o carieră în străinătate, sunt aşteptaţi pe 21 octombrie la Bucharest International Schools University Conference, eveniment găzduit de British School of Bucharest.

La Bucharest International Schools University Conference elevii pot participa la seminarii exclusive şi prezentări ale unora dintre cele mai bune universităţi din lume, la întâlniri One-To-One în care vor putea interacţiona direct cu reprezentanţii universităţilor la care sunt interesaţi să aplice, iar părinţii lor pot lua parte la sesiuni speciale în care vor primi îndrumare şi ajutor în alegerea cursului potrivit pentru copiii lor.

Conferinţa este soluţia perfectă pentru a cunoaşte mai bine programa şcolară şi punctele cheie pentru o înscriere de succes la facultăţile renumite la nivel mondial. La eveniment vor fi prezente nouăsprezece instituţii de top din şase ţări (UK, Austria, Olanda, Elveţia, Italia şi SUA).

Consultanţi speciali prezenţi în cadrul evenimentului vor sta la dispoziţia tinerilor pentru a le oferi informaţii despre toate etapele procesului de aplicare, unde pot afla mai multe despre alegerea cursurilor potrivite, precum şi detalii despre taxele de şcolarizare şi împrumuturile pentru studenţi.

Evenimentul începe la ora 10:00 şi până la ora 13:00 vor avea loc prezentările universităţilor şi întâlniri One-to-One (prezenţa se face prin înscriere prealabilă), urmând ca între orele 13:00-15:00 tinerii şi părinţii să poată vizita Târgul Universităţilor, unde prezenţa este nelimitată, iar toţi participanţii pot avea discuţii finale despre programe şi oferte, taxe de şcolarizare şi posibilităţile de finanţare pentru a studia în străinatate.

Acestea sunt doar câteva dintre momentele sprecial gândite şi pregătite pentru cei care aleg să vină pe 21 octombrie în campusul British School of Bucharest.

Pentru toate prezentările şi întâlnirile One-to-One este necesară înscrierea la: https://britishschool.ro/bucharest-international-schools-university-conference-ro, pentru a putea avea un loc rezervat. Fiecare participant va putea să ia parte la maxim şapte întâlniri (prezentări sau “one-to-one”).

Universităţi prezente la Conferinţă:

Universităţi prezente la târg:

UK

Lancaster University - https://www.lancaster.ac.uk/

Imperial College London https://www.imperial.ac.uk/

London South Bank University https://www.lsbu.ac.uk/

New College of Humanities https://www.nchlondon.ac.uk/

University College London https://www.ucl.ac.uk/

University of East Anglia https://www.uea.ac.uk/

University of Essex https://www.essex.ac.uk/

University of Leicester https://le.ac.uk/

University of Nottingham https://www.nottingham.ac.uk/

University of Plymouth https://www.plymouth.ac.uk/

University of Southampton https://www.southampton.ac.uk/

Austria

Webster University http://webster.ac.at/          

The Netherlands

Hotelschool The Hague https://hotelschool.nl/en

University College Utrecht https://www.uu.nl/en

Windesheim University of Applied Sciences https://www.windesheim.com/

Italy

John Cabot Rome https://www.johncabot.edu/

Switzerland

Vatel https://www.vatel.com/en

USA

Savannah College of Art and Design https://www.scad.edu/

Misericordia University (USA) - https://www.misericordia.edu/

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO