Info

(P) Aviaţiei Park un nou proiect rezidenţial situat în Nordul Capitalei dezvoltat de Forte Partners

(P) Aviaţiei Park un nou proiect rezidenţial situat în...

Autor: Publicitate

06.12.2017, 08:00 1698

Cele mai îndrăzneţe idei şi vise prind viaţă mai întâi în proiecte de arhitectură inovative ce sunt ulterior transpuse în realitate şi devin clădiri şi imobile rezidenţiale în care îţi doreşti din toată inima să locuieşti, de aceea te invităm să vezi transpunerea cuvintelor în realitate în proiectul rezidenţial Aviaţiei Park, dezvoltat de Forte Partners şi proiectat de Biroul de Arhitectură ADNBA. 

Creativ, contemporan, util Diferenţa dintre un proiect rezidenţial de succes şi unul care te face să spui WOW, constă în atenţia oferită celor mai mici detalii, iar premiul câştigat la secţiunea “Locuinţe” la Anuala de Arhitectură Bucureşti, demonstrează abilitatea dezvoltatorului Forte Partners, precum şi a echipei de proiectare ADNBA de a livra calitate în arhitectură şi execuţie. Proiectul Aviaţiei Park va dispune de 352 de apartamente (cu diferite compartimentări : tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere şi duplexuri cu 3 camere şi  4 camere) situate într-o locaţie extrem de râvnită din Bucureşti- cartierul Aviaţiei.

Amplasat într-o zona excelentă şi în continuă dezvoltare, Aviaţiei Park este o alternativă ideală pentru tinerii dinamici care îşi doresc să locuiască aproape de locul de muncă şi care-şi doresc să caştige timp preţios. Aviaţiei Park este situat pe Strada Căpitan Alexandru Şerbănescu, nr.58, în zona de Nord a Bucureştiului, la doar 8 minute distanţă de Parcul Herăstrău şi aproape de centrele de business din zonă (Green Court Bucharest, Sky Tower, Floreasca Business Park, Bucharest One).  Zonele comerciale situate chiar la intrarea în complex, fac reîntoarcerea acasă o plăcere. Lidl şi Mega Image sunt la 1 minut de mers de apartamentul tău şi este puţin probabil să nu găseşti aici tot ce ai nevoie. Centrele de cumpărături sunt şi ele la câteva minute distanţă cu maşina - Promenada Mall este la 5 minute, iar Băneasa Shopping City la 7 minute. Chiar dacă nu ai maşină personală, poţi ajunge uşor oriunde doreşti. Din Aviaţiei Park ai acces facil către mijloacele de transport în comun, precum staţia de metrou Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau autobuzele 135 şi 301.

Design deosebit şi compartimentări inteligente
Arhitectura şi designul deosebit al spaţiilor
au asigurat succesul şi primelor două proiecte Londra 27 şi Calderon 80 (concepute în stil boutique), dezvoltate de echipa Forte Partners. Cel mai nou proiect dezvoltat în aceeaşi formulă de succes, Aviaţiei Park, îmbină eleganţa arhitecturii cu măsura optimă a spaţiului şi al compartimentărilor. Apartamentele noi de vânzare din proiectul Aviaţiei Park fiind concepute astfel încât fiecare client să îşi poată personaliza spaţiul după propria viziune.

Proiectul Aviaţiei Park se va dezvolta în două etape, fiecare etapă fiind formată din două corpuri de clădire. Prima etapă constă în 176 de apartamente, cu termen de finalizare ianuarie 2019, iar la finalul lui 2019, când este prevăzută a fi finalizată şi cea de-a doua etapă, Aviaţiei Park va fi un complex rezidenţial de apartamente noi cu circuit închis, cu imobile unite prin alei de circulaţie, piaţete şi spaţii verzi.

Aviaţiei Park reprezintă un echilibru între necesităţile unui complex rezidenţial şi viaţa contemporană, prin  înţelegerea evoluţiei oraşelor şi legăturilor cu oamenii, cu cartierele şi poveştile din spatele imobilelor. Experienţa şi calitatea vieţii sunt aspecte importante respectate de către dezvoltator în cadrul acestui proiect. Din cei 15.000 de mp de teren, doar 3.700 mp vor fi ocupaţi cu amprenta celor patru clădiri. Restul de 11.000 mp sunt dedicaţi vegetaţiei şi aleilor pietonale ce fac legăturile între clădirile din complex. Aviaţiei Park se înscrie astfel în tendinţele arhitecturale la nivel mondial ce pun accent pe îmbinarea între natură, vegetaţie, parcuri, şi integrarea lor în proiectele rezidenţiale contemporane. În plus, proiectul se află la doar 8 minute de mers pe jos de Parcul Herăstrău! Posibilităţile de a face mişcare în aer liber sunt imediate şi multiple. Pentru oricine îşi doreşte acces rapid la natură şi spaţii verzi, proximitatea Herăstrăului este un puternic avantaj.

Întregul proiect este conceput pentru a crea o atmosferă prietenoasă, familiară, pentru a-ţi oferi acel sentiment de ACASĂ, pe care cu toţii îl căutăm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO