Info

(P) 100% grad de ocupare în Parcul de Retail MULTICOM Zalău

(P) 100% grad de ocupare în Parcul de Retail MULTICOM...

Autor: Publicitate

27.09.2019, 09:00 857

Parcul de Retail MULTICOM din Zalău a ajuns la un grad de ocupare de 100%, iar chiriile au crescut cu peste 40%. Motivul este deschiderea noului mall din oraş, spun reprezentanţii familiei Iepure, proprietarii companiei MULTICOM. 

”Poziţia strategică în care se află Multicom Retail Parc, învecinat cu noul mall al municipiului Zalău, a însemnat o creştere semnificativă atât la nivelul chiriei, cât şi la nivelul cererii de spaţii comerciale, unde am ajuns, iată, la un grad de ocupare de 100% într-un timp record”, a declarat Gavril Iepure, administrator Multicom SRL.

Multicom Retail Parc are avantajul unei suprafeţe foarte mari de teren- peste 17.000 mp, dintre care 7.400 mp au fost amenajaţi pentru închiriere, alături de peste 120 de locuri de parcare. Printre chiriaşi se numără Staer, UNIX Auto, Saranto Casa, sau Just Clean. 

Proiect rezidenţial pe 14.000 mp, vis-a-vis de mall

Planurile familiei Iepure nu se opresc aici. Anul viitor, Multicom Zalău va dezvolta în aceeaşi zonă, mai exact vis-a-vis de mall-ul din oraş, un proiect mixt de locuinţe şi spaţii comerciale, pe o suprafaţa totală de 14.000 mp. Spaţiile nou construite vor cuprinde apartamente de una, două şi trei camere, vor fi prevăzute cu spaţii de joacă pentru copii şi cu locuri de parcare în subteran. Complexul de locuinţe va avea şi o sală de sport, iar la parter vor exista spaţii comerciale. Proiectul se află acum în faza elaborării planurilor de urbanism (PUZ) şi de detaliu (PUD).

Despre Multicom Zalău

Compania MULTICOM, specializată în distribuţia materialelor de construcţii şi bricolaj în zona de nord-vest a ţării, a fost fondată, în anul 1992, de soţii Gavril şi Floare Iepure. În prezent, are aproximativ 130 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro (în 2018). În plus, acum doi ani, Multicom a investit, printr-o companie nouă, 4 milioane de euro în realizarea primului apart-hotel de 4 stele din Cluj-Napoca. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO