Business Hi-Tech

O reţea socială condusă de o româncă absolventă de Stanford a obţinut o finanţare de 1,5 milioane de dolari

O reţea socială condusă de o româncă absolventă de...

Autor: Adrian Seceleanu

04.11.2013, 00:05 4367
Knotch, un start-up cu sediul în San Fran­cisco (SUA), care a dezvoltat o reţea socială „pentru opinii“ şi care este condusă de românca Anda Gansca, a obţinut o finanţare de 1,5 mil. $ de la mai mulţi investitori bine cotaţi din Silicon Valley, scrie New York Times. Com­pa­nia a fost fondată în februarie 2012 de Stepha­nie Volftsun şi de Anda Gansca, o româncă originară din Cluj, care a absolvit în 2011 economie şi relaţii internaţionale la Stanford.
 
Aplicaţia pentru smartphone-uri a companiei, care le permite utilizatorilor să-şi exprime opiniile despre diferite subiecte printr-o metodă care nu lasă niciun dubiu asupra felului în care gândesc despre anumite teme - prin culori - „a intrigat un număr de investitori importanţi din Silicon Valley“, astrăgând astfel finanţarea de 1,5 mil. $, scrie publicaţia americană. În prezent compania are câteva zeci de mii de utilizatori pentru aplicaţie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO