Info

Noul Huawei MatePad Pro, proiectat pentru ca tu să rămâi productiv, oriunde te-ai afla, alături de aplicaţii şi funcţii utile

Articol cu conţinut publicitar

Autor: Publicitate

19.06.2020, 08:00 875

Tu nu ai timp să faci mereu switch-ul între mobile, desktop şi tabletă. Tu vrei să îţi gestionezi finanţele din bancă pe acelaşi ecran pe care urmăreşti ştirile de interes. Tu ai nevoie ca aplicaţiile tale preferate să fie la o atingere distanţă, în fiecare moment, oriunde te-ai afla.

Pentru tine şi nevoile tale, luna mai a adus pe piaţa din România noua tabletă vârf de gamă Huawei MatePad Pro – o experienţă de design şi funcţionalitate care pleacă de la 2.499 lei pentru modelul Wi-Fi şi de la 2.699 lei pentru versiunea LTE.

Considerat a fi un cinematograf mobil care regândeşte creativitatea şi productivitatea pentru tine, MatePad Pro de la HUAWEI vine cu cel mai înalt raport ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90% şi rame ultra-înguste de 4,9 mm, care înconjoară ecranul 16:10 de 10,8 inci.

 

Huawei AppGallery: aplicaţii de productivitate, shopping şi banking, la un clic distanţă de ecranul tabletei MatePad Pro

Cu raport ecran-corp atât de generos, te poţi muta liniştit pe acelaşi ecran de la instrumentele tale obişnuite de productivitate, precum Microsoft Office, prezent în AppGallery, până la aplicaţia de shopping preferată, care poate fi chiar Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro sau Okazii.ro.

Mai mult, îţi poţi plăti facturile cu ajutorul aplicaţiilor Pago sau 24Pay, poţi face următoarea programare la medic direct de pe tabletă, în aplicaţia Regina Maria, sau îţi poţi comanda un taxi ori o cursă de ridesharing, aplicaţia Bolt fiind şi ea prezentă în AppGallery. Noul Desktop Mode suportă până la opt aplicaţii sau procese deschise simultan, fără impact asupra performanţei

Numele de „cinematograf mobil” vine de la panoul IPS cu rezoluţie 2K QHD (2560 × 1600) la o densitate de pixeli de 280 ppi. Capabil să afişeze complet gamutul de culoare DCI-P3 la luminozitate de 540 niţi şi raport de contrast 1500:1, ecranul QHD oferă o experienţă de divertisment superioară.

Acum nu trebuie să mai alegi dacă faci shopping sau porţi o conversaţie, întrucât funcţia Multi-Window îţi permită să partajezi ecranul şi să foloseşti până la trei aplicaţii simultan.

Dacă îţi faci griji pentru modul în care se va mişca tableta, trebuie să afli că Huawei MatePad Pro dispune de cel mai recent chipset vârf de gamă Kirin 990 de 7 nm. Cu o frecvenţă de până la 2,86 GHz, procesorul adoptă o arhitectură inovatoare cu trei nivele care cuprinde două nuclee mari, două nuclee mijlocii şi patru nuclee mici.

Nu doar pentru autonomia extinsă oferită de capacitatea de 7250 mAh a bateriei trebuie să te bucuri, ci şi pentru faptul că Huawei MatePad Pro este prima tabletă care îţi va permite să fii mereu „în priză” şi să îţi încarci celelalte dispozitive cu ajutorul acesteia: smartphone sau căşti. Pentru că meriţi să fii productiv şi conectat.

Totuşi, când iei o pauză de la treabă, nu eşti nevoit să scoţi telefonul din buzunar pentru a-ţi comanda prânzul sau cina. FoodPanda şi Jerry’s Pizza, nou-veniţii din AppGallery, vor fi doar la o atingere distanţă pentru tine.

La prima interacţiune cu noua ta tabletă Huawei MatePad Pro, zeci de mii de aplicaţii internaţionale şi sute de aplicaţii româneşti te vor aştepta în magazinul AppGallery.  Dacă eşti curios care sunt aplicaţiile care se alătură constant AppGallery, urmăreşte pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO