Info

Nordis Group consolidează parteneriatul cu Federaţia Română de Fotbal prin extinderea colaborării până în 2025

ADVERTORIAL

Nordis Group consolidează parteneriatul cu Federaţia...

Autor: Publicitate

20.12.2021, 12:00 703

Bucureşti, 14 decembrie 2021 – Nordis Group, companie românească specializată în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium, semnează continuarea parteneriatului cu Federaţia Română de Fotbal, sprijinind Comisia Centrală a Arbitrilor în următorii 4 ani.

Parteneriatul între Nordis Group şi Federaţia Română de Fotbal a fost iniţiat anul trecut în luna decembrie, iar în urma colaborării de succes ce presupune susţinerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, cei doi parteneri doresc să prelungească parteneriatul menit să ducă arbitrajul românesc la cel mai înalt nivel.

Dorinţa fermă a companiei Nordis Group de a sprijini arbitrii din România dovedeşte încă o dată implicarea dezvoltatorului în acţiuni şi parteneriate care accentuează potenţialul şi valorile României, dovedite, în acest caz, prin performanţă în fotbal. Nordis Group este partener exclusiv al Federaţiei Române de Fotbal, fiind prima companie imobiliară care susţine fotbalul românesc.

Nordis Group a creat o tradiţie din a susţine excelenţa în România. Iniţiativa Romania NOW recent lansată a pus în lumină frumuseţea şi potenţialul turistic ale ţării, contribuind astfel la construirea unui brand de ţară puternic. Acţiunile viitoare desfăşurate sub umbrela Romania NOW vor pune în valoare elitele României în domenii diverse – business, artă, sport, educaţie.

“Parteneriatul fructuos din ultimul an cu Federaţia Română de Fotbal ne-a întărit dorinţa de a oferi sprijin în continuare sportului din România. Este foarte important să credem în capacitatea sportivilor noştri de a deveni campioni şi să-i susţinem la fiecare pas. Consider că este datoria generaţiei noastre de a susţine reuşitele realizate în România. Suntem mândri şi onoraţi să continuăm acest parteneriat prin care ne alăturăm Federaţiei Române de Fotbal în drumul spre excelenţă”, a declarat Emanuel Poştoacă, Preşedinte şi Fondator Nordis Group.

Mă bucur că Nordis îşi continuă sprijinul pentru arbitrajul românesc, alegând să prelungească angajamentul semnat în decembrie 2020. Iată că, într-un timp atât de scurt, Federaţia Română de Fotbal a câştigat încrederea unei companii româneşti de prestigiu, confirmând încă o dată că este cel mai bun coechipier pentru mediul de business din România”, a precizat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Este o bucurie şi o mândrie să văd că Nordis Group, unul dintre cei mai importanţi actori de pe piaţa de real estate din România, a decis să prelungească sprijinul pe care-l acordă arbitrajului românesc. Le mulţumesc pentru încrederea acordată şi sunt sigur că împreună vom putea realiza lucruri frumoase prin dezvoltarea arbitrajului românesc”, a declarat Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Despre Nordis Group 

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, fiind specializat în dezvoltarea imobilelor şi ansamblurilor premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entităţi: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management.

Grupul de firme Nordis are o experienţă de peste 13 ani pe piaţa de real estate. Compania se concentrează pe dezvoltarea de proiecte de 5 stele, care ridică potenţialul turistic şi economic al României. În prezent, Nordis Group dezvoltă ansambluri hoteliere şi rezidenţiale la mare (Nordis Mamaia) şi la munte (Nordis Sinaia şi Nordis Braşov), precum şi imobile rezidenţiale exclusiviste în Bucureşti (Nordis Primăverii şi Nordis View).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO