Info

Huawei a lansat propriul magazin online - Huawei Store – prin care clienţii sunt conectaţi la produsele şi cele mai bune oferte ale companiei. Vouchere de 6.000 de lei şi supertelefonul pliabil Mate Xs, printre premiile oferite la lansare

Articol cu conţinut publicitar

Huawei a lansat propriul magazin online - Huawei Store...

Autor: Publicitate

29.04.2021, 18:07 742

Huawei, unul dintre cei mai mari furnizori globali de tehnologie, şi-a deschis propriul magazin online în România - Huawei Store, devenind astfel una dintre puţinele companii de o asemenea talie care le oferă utilizatorilor o asemenea platformă prin care pot fi conectaţi direct la produsele şi cele mai bune oferte ale companiei. Noul Huawei Online Store conţine toate categoriile de dispozitive proprii - smartphone, PC & tablete, wearables şi audio.

Huawei este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa locală, cu peste un milion de smartphone-uri vândute în România în 2020 şi venituri de 240 mil. dolari din comercializarea de telefoane, tablete, PC-uri şi gadgeturi.

Clienţii noului magazin - disponibil la adresa web huaweistore.ro - beneficiază de facilităţi precum livrare gratuită a produselor comandate, dar şi posibilitatea de a plăti în numerar la livrare, fără taxe adiţionale, înlocuire şi retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziţie, fără obligaţia de a motiva decizia. Magazinul Huawei oferă astfel unele dintre cele mai bune condiţii de a face achiziţii online din România.

Pentru a marca momentul lansării, compania a lansat o serie de surprize, concursuri şi premii, special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră, dar şi un eveniment online pe pagina de Facebook - @HuaweiMobileRO, unde au participat din partea companiei Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG şi Sabina Ştirb, Marketing Director la Huawei. Moderatorul evenimentului a fost Dani Oţil care i-a avut alături şi pe George Buhnici, printr-o intervenţie online, Dan Cadar şi Lidia Buble, care a transmis consumatorilor un mesaj despre lansarea magazinului online. Astfel, Huawei România a dat startul înscrierilor la obţinerea de vouchere de până la 6.000 lei în magazinul online Huawei, dar şi alte premii surpriză, cel mai valoros dintre acestea fiind super smartphone-ul pliabil HUAWEI Mate Xs, în valoare de 10.999 lei. De asemenea, cei care se înscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziţia de produse din noul magazin.

Pentru a participa la concursul care are ca premiu un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte categoria smartphone, clienţii trebuie să facă achiziţii de peste 100 de lei.

Printre produsele disponibile în magazinul online se numără cântarul HUAWEI Body Scale 3, brăţara de fitness HUAWEI Band 4, căştile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm, în variantele de culoare Refined Gold şi Frosty White, cât şi HUAWEI Watch GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro şi HUAWEI Mate40 Pro sau cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 şi D15, ediţia 2021, echipate cu procesoare Intel generaţia a 11-a. Pe lângă reducerea oferită de voucher, cele două notebook-uri mai vin în plus şi cu mouse şi rucsac oferite cadou. Aceste produse beneficiază astfel de reduceri de până la 1.000 de lei din preţurile recomandate de vânzare.

”Dorim să le oferim o experienţă premium clienţilor noştri alături de aceste beneficii - vouchere şi servicii de asistenţă de calitate -, iar aniversarea celor 18 ani de prezenţă Huawei în România este cea mai bună ocazie pentru lansarea magazinului”, a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. „Am observat interesul crescut al utilizatorilor în ultima perioadă pentru produsele din segmentele wearebles, smartphone şi notebook-uri şi am decis să suplimentăm la 6.000 de lei valoarea voucherelor de care pot beneficia cei care îşi fac cont pe www.huaweistore.ro şi să adăugăm mai multe opţiuni în ofertă.”, a adăugat el.

În anul 2020 Huawei România a crescut vânzările cu 1.143% pe segmentul de PC-uri, cu 119% pe cel de tablete, cu 200% pe cel audio (care include căşti de exemplu) şi cu 350% pe segmentul de gadgeturi purtabile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO