Info

Grup Veolia: Veolia nu activează pe piaţa de salubritate din România şi declină orice posibilitate de a furniza astfel de servicii pe piaţa locală

Grup Veolia: Veolia nu activează pe piaţa de...
10.06.2021, 12:08 143

Grupul Veolia, lider mondial în furnizarea de servicii esenţiale de mediu, este prezent pe piaţa din România din anul 2000, oferind servicii de producţie, alimentare cu apă şi de canalizare (prin Apa Nova), precum şi de energie termică (prin Veolia Energie).   

Veolia nu activează pe piaţa de salubritate din România şi declină orice posibilitate de a furniza astfel de servicii pe piaţa locală.  

La finalizarea Fazei a II-a a proiectului Staţiei de epurare a apelor uzate de la Glina, Apa Nova, furnizorul de servicii de apă potabilă şi de canalizare din Bucureşti, va prelua în operare incineratorul de nămol, dezvoltând astfel singura activitate care poate fi asociată cu domeniul deşeurilor. 

Veolia îşi asigură consumatorii din România că va continua să furnizeze servicii la aceeaşi calitate şi standarde internaţionale, cu respect faţă de valorile sale: responsabilitate, solidaritate, respect, inovaţie, orientare către client, cu impact minim asupra mediului.  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO