Info

Ecranul telefonului pliabil Huawei Mate Xs, special conceput pentru productivitatea utilizatorului

Articol cu conţinut publicitar

Autor: Publicitate

27.05.2020, 10:00 192

În epoca rapidă a internetului, biroul mobil a devenit un mediu de lucru obişnuit. Astfel, utilizatorii scriu e-mailuri, organizează şedinţe online, folosesc mesageria instantanee şi editează documente în mişcare. Instrumentele tradiţionale de birou, precum laptopul sau PC-ul, nu oferă aceeaşi portabilitate ca un telefon mobil. Pe de altă parte, smartphone-urile sunt perfect portabile, dar pretenţioase atunci când utilizatorul încearcă să efectueze mai multe sarcini în acelaşi timp. Însă, tehnologiile de ultimă oră permit ca multitasking-ul să fie la fel de eficient şi de pe telefon. Huawei Mate Xs, cel mai recent smartphone pliabil din portofoliul HUAWEI, este un exemplu în acest sens, deoarece funcţionează ca un instrument de lucru complet.

Noul telefon pliabil dispune de Kirin 990 5G SoC şi un design îmbunătăţit Falcon Wing, oferind o performanţă inegalabilă şi o experienţă de utilizare completă. Datorită ecranului pliabil, Huawei Mate Xs uneşte experienţele de smartphone şi tabletă, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-l folosi pliat sau deschis, în funcţie de nevoi. În plus, datorită funcţionalităţii Multi-Windows, utilizatorii se pot bucura de mai multe activităţi simultan şi pot comuta rapid aplicaţiile din mod extins în mod standard, prin simpla pliere a telefonului.

Gestionarea e-mailurilor pe un ecran pliabil, mai eficientă şi mai rapidă

Când încerci să citeşti mai multe e-mailuri sau să distribui imagini şi documente în corpul e-mailurilor de pe un telefon tradiţional, ecranul mic impune parcurgerea mai multor paşi pentru finalizarea acestor activităţi. Cu Huawei Mate Xs, utilizatorii pot uita de această grijă. Datorită ecranului dublu, dispozitivul este capabil să ofere o adevărată interfaţă de e-mail care aminteşte de cea a unui computer, cu lista de inbox în stânga şi corpul e-mailului în dreapta.

În prezent, aplicaţia Huawei Mail este una dintre primele de pe piaţă care oferă o interfaţă de utilizator potrivită pentru dispozitive cu ecran pliabil. Cu ajutorul acestei aplicaţii, utilizatorii pot gestiona mai multe conturi de e-mail simultan. Pentru momentele în care aceştia îşi doresc să distribuie imagini sau videoclipuri, Huawei Mate Xs oferă funcţia Multi-Window, care împarte ecranul în mai multe ferestre, astfel încât căsuţa de e-mail poate fi deschisă într-o parte a ecranului, iar folderul de fişiere sau galeria foto, în cealaltă.

În plus, cu Huawei Mate Xs, utilizatorul nu este întrerupt de notificări atunci când citeşte e-mailurile. Acesta poate rămâne în inbox, în timp ce deschide mesajul primit, folosind Floating Window. După trimiterea unui răspuns rapid, poate închide fereastra plutitoare şi reveni imediat la e-mail.

Multi-tasking pe un ecran extins de 8 inci

Trimiterea de imagini sau mesaje este mai uşoară pe Huawei Mate Xs. Nu trebuie decât să evidenţiezi (atingând şi ţinând apăsat) lucrurile de care ai nevoie şi apoi să glisezi pentru a le trimite. Indiferent dacă este vorba despre o imagine, un text, un document Word sau o foaie de calcul Excel, este nevoie doar de un drag and drop. Niciun birou mobil nu ar fi complet fără instrumentele disponibile pentru citirea sau editarea documentelor şi pentru procesarea eficientă a textelor. Fie că redactezi documente sau citeşti situaţii financiare, ecranul de 8 inci al Mate Xs oferă o suprafaţă de afişaj suficient de mare pentru îndeplinirea acestor task-uri cu succes.

Arma secretă a Huawei Mate Xs:  posibilitatea de a fi transformat într-un super dispozitiv unic, alături de laptopul Huawei MateBook 13 sau Huawei MateBook X Pro

Funcţia Multi-screen Collaboration transformă smartphone-ul HUAWEI şi laptopul HUAWEI într-un super dispozitiv unic. Nu numai că se pot transfera fără probleme fişiere, imagini sau videoclipuri, ci se pot şi depăşi graniţele care le separă pe cele două pentru a proiecta ecranul smartphone-ului pe laptop şi folosi apoi computerul pentru sarcinile la care ai lucrat pe telefon.

Huawei MateBook X Pro, care urmează să fie lansat pe piaţa din România în luna iunie şi Huawei MateBook 13, disponibil la precomandă din 26 mai, sunt două exemple de laptopuri performante, compatibile cu funcţia Multi-screen Collaboration. Alături de unul dintre aceste dispozitive şi telefonul Mate Xs, utilizatorii se pot bucura de posibilitatea de a partaja rapid fişiere între cele două device-uri, funcţionalitate care schimbă radical modul de lucru clasic.

Huawei MateBook 13, dispozitivul ultraportabil de 13 inci, este cel mai nou model al Seriei MateBook şi oferă performanţe de ultimă oră. Acesta se adresează tinerilor profesionişti şi oferă cele mai noi tehnologii HUAWEI. Îmbinând afişajul HUAWEI FullView, portabilitatea extremă şi calitatea premium, noul MateBook 13 stabileşte un nou standard pentru dispozitivele din categorie.

 

De exemplu, în momentul în care utilizatorul ajunge la birou, documentul pe care lucra deja pe ecranul Mate Xs poate fi transferat pe MateBook 13, cu o simplă atingere. Sigur că proiecţia pe ecran nu este ceva nou. Dar, ceea ce deosebeşte Huawei Mate Xs de alte dispozitive, este că în loc de simpla oglindire a ecranului, proiecţia oferă un al doilea ecran, pentru a continua utilizarea dispozitivului pliabil independent de ecranul proiectat. Mai mult, rotiţa de volum permite trecerea înainte şi înapoi cu uşurinţă. În plus, apelurile primite nu vor întrerupe activitatea.

Huawei Mate Xs oferă o experienţă inedită, care schimbă modul în care activităţile profesionale se desfăşoară de la distanţă, de pe telefonul mobil. Mai eficient, mai simplu şi mai rapid, cu telefonul pliabil care merită atenţia iubitorilor de tehnologii de ultimă oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO