Info

Două zile altfel: Elevii şcolii gimnaziale din comuna 1 Decembrie au discutat cu un grup de voluntari de la DinoFC Social Club i-a vizitat pentru a discuta despre viitoarele cariere cu copiii

25.05.2021, 17:14 76

Elevii şcolii gimnaziale din comuna 1 Decembrie (Judeţul Ilfov) au avut parte de două zile inedite. Un grup de voluntari de la DinoFC Social Club i-a vizitat pentru a discuta despre viitoarele cariere cu copiii din clasa a VIII-a şi pentru a le citi poveşti celor din clasele primare.

Ocazia de a vorbi cu oameni de succes în carierele lor a fost revelatoare pentru copii şi le-a dat curaj să îşi caute pasiunea, pe care să o transforme în meserie. "La inceput, nu ştiam cum să vorbesc cu domnii voluntari, mai ales că sunt directori de la diverse companii. De fapt, când au venit, am discutat asa, ca între prieteni, ne-au dat sfaturi...Mi-a plăcut mult. Chiar a fost tare", ne-a mărturist Călin, elev în clasa a VIII-a.

Pasiunea pentru citit şterge diferenţele, fie ele sociale sau de vârstă. Este descoperirea pe care au făcut-o copiii din clasele primare la clubul de lectură organizat în şcoala lor de voluntarii de la DinoFC Social Club. "Mai vreau să vină ! Mi-a plăcut că am stat afară, ne-a citit domnul din nişte cărţi foarte frumoase, cu multe imagini, i-am spus şi eu ce cărţi îmi plac. Şi am mâncat şi corn", ne-a spus Miruna, 6 ani, după eveniment.

Asociatia DINOFC Social Club sprijină activităţile educaţionale pentru cei peste 600 de elevi ai şcolii din 1 Decembrie, jud. Ilfov, prin achizitionarea de materiale educaţionale şi rechizite.  În plus, anul trecut, Asociaţia a amenajat sala de lectură şi a renovat şi utilat sala de sport de la aceeaşi şcoală.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO