Info

Digital Manager sau Marcom Specialist? 5 motive pentru care ar trebui să te înscrii la un masterat cu dublă diplomă

Articol cu continut publicitar

Digital Manager sau Marcom Specialist? 5 motive pentru...
18.06.2020, 14:43 456

Masteratele prestigioase cu expunere internaţională sunt recunoscute ca fiind o cale de îmbunătăţire a perspectivelor profesionale, permiţând noi oportunităţi de carieră – fie ca posibilitate de găsire a altor locuri de muncă, fie ca posibilitate de promovare şi, implicit, de creştere a veniturilor personale. În contextul anului 2020, cu atât de multe provocări, o soluţie în plan individual este investiţia într-un program internaţional de educaţie. Indiferent că eşti proaspăt absolvent de studii de licenţă sau în plin avânt al carierei, un masterat cu diplomă dublă este alegerea potrivită.

Iată mai jos 5 motive pentru care un program cu dublă diplomă precum cele oferite de SNSPA ÅŸi Universitatea Sheffield  Ã®n management ÅŸi inovare digitală ÅŸi în marketing, publicitate ÅŸi PR reprezintă o alegere înÅ£eleaptă:

  1. Este mai eficient, atât din punct de vedere al timpului, cât şi al bugetului. În perioada în care ai urma orice alt masterat, şi la costurile unui singur program, vei dobândi două diplome date de două universităţi de prestigiu, SNSPA din România şi Sheffield din Marea Britanie (aflată în top 100 universităţi la nivel mondial).
  2. Vei beneficia de o veritabilă experienţă internaţională. Toţi profesorii noştri, atât cei de la Sheffield, cât şi cei de la SNSPA, au experienţă practică şi de predare în diferite ţări (Marea Britanie, Grecia, Franţa, Polonia, România, Bulgaria etc.).
  3. Vei dobândi mai multe cunoştinţe. Este destul de simplu: două diplome = mai multe informaţii, studii de caz şi tips & tricks utile în meserie, adaptate atât pieţei locale, cât şi aplicabile la nivel global.
  4. Vei beneficia rapid de networking lărgit la nivel internaţional. Fiind student la două universităţi importante din două ţări diferite, vei avea ocazia să ai, din start, de două ori mai multe contacte – iar acesta este unul dintre elementele fundamentale ale lumii de business de azi.
  5. Îţi vei creşte şansele de dezvoltare a carierei. Angajatorii apreciază diplomele prestigioase, cu atât mai mult cu cât sunt dobândite de la două universităţi recunoscute pentru abordarea lor practică, strâns corelată cu mediul de afaceri.
 

Masterate cu dublă diplomă SNSPA – Universitatea Sheffield 

SNSPA, prin Facultatea de Management şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, şi Universitatea Sheffield – City College International Faculty propun în Bucureşti două programe cu dublă diplomă:

Management and Digital Innovation / Management of Business, Innovation and Technology (MDIMBIT). Este un program de top destinat managerilor şi specialiştilor implicaţi în proiecte de transformare digitală, indiferent că este vorba despre absolvenţi de IT&C care nu au cunoştinţe de management sau angajaţi din orice fel de companii care au proiecte de digitalizare în curs de dezvoltare. Sunt abordate teme actuale precum AI, IoT, chatbots, redesign organizaţional, echipe virtuale, blockchain, marketing digital etc.

Marketing, Advertising and Public Relations (MAPR). Este un program de tradiţie care formează în mod aplicat specialişti în marcom cu expunere internaţională, abordând subiecte precum branding, strategie de marketing şi de PR, dezvoltare de produse, digital marketing.

Ambele programe sunt predate în limba engleză în campusul SNSPA, în program modular (weekend) ÅŸi  într-un mod care armonizează cerinÅ£ele a două sisteme educaÅ£ionale diferite, cel român ÅŸi cel britanic, pentru o experienţă generatoare de plus valoare masteranzilor.

ÃŽnscrierile pentru anul universitar 2020-2021 sunt în prezent deschise.  Detalii AICI

Articol susţinut de Universitatea Sheffield – biroul de reprezentare Bucureşti şi SNSPA

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ÅŸtiri
AFACERI DE LA ZERO